Sassendonkse Zittingsavond

Zwolle – De spanning neemt toe! Wie wordt de nieuwe Prins van Sassendonk? Aan deze prangende onzekerheid komt een eind tijdens de jaarlijkse Sassendonkse Zittingsavond die ook dit jaar gehouden wordt in de Nieuwe Buitensociëteit in Zwolle op zaterdag 14 november.
Tijdens de Zittingsavond neemt carnavalvierend Zwolle op gepaste wijze afscheid van Prins PEC de 1e en zijn adjudanten Linksbuiten en Rechtsbuiten en zal de nieuwe Stadsprins van Sassendonk bekend worden gemaakt.

De vernieuwde Sassendonkse Zittingsavond is de afgelopen 2 jaren een groot succes gebleken. "Het is een avond die staat als een huis en waar de ‘olderwetse’ allure weer in is teruggebracht", aldus Denis Holterman (Voorzitter Vorstendom van De Eileuvers). De allure vindt men terug in de kleding van de gasten. Galakleding is hierbij niet verplicht maar draagt zéker bij aan de sfeer van de avond. In een feestelijke zaal met lange tafels zal een afwisselend programma gepresenteerd worden met verrassend en herkenbaar entertainment voor alle generaties carnavalsvierders!

De avond start officieel om 20:30 uur. De deuren van de zaal zullen dan sluiten dus wees op tijd. Om 23:11 uur wordt traditiegetrouw de nieuwe Stadsprins van Sassendonk bekend gemaakt. Aansluitend is er een spetterende after party in de foyers. Kortom: Een avond voor alle carnavalsvierders, vriendengroepen, verenigingen!

Start kaartverkoop
De prijs van de kaarten is 26 euro per stuk.De verkoop start maandag 5 oktober om 13:00 uur bij Fietsgoed.nl-Scholten in het centrum van Zwolle. “We verwachten a.s. maandag een run op de verkoop van de entreekaarten. We worden namelijk nu al dagelijks gebeld door enthousiaste carnavalsvierders die deze avond niet willen missen!”, aldus Holterman. Het advies van de organisatie is dan ook om er snel bij te zijn en geen risico te nemen, want op=op.
Via Facebook SassendonkseZittingsavond wordt iedereen op de hoogte gehouden van het allerlaatste nieuws.

Artikel delen: