WKC Zwolle-Zuid viert dierendag

Zwolle – Op zaterdag 3 oktober aanstaande viert Winkelcentrum Zwolle Zuid Dierendag van 10 tot 17 uur. Er zijn dan een tal van activiteiten te doen in het Winkelcentrum. De plaatselijke dierenweide De Wareweide komt met geiten die te knuffelen zijn en kippen om te bewonderen. Ook worden er unieke big shoppers verkocht. Tevens verkoopt de Wareweide bouwpakketten met volgelhuisjes, waarvan de opbrengst de Wareweide helpt een nieuwe stal te bekostigen.

Kinderen kunnen zich prachtig laten schminken door Partou. Dierenspecialist Jonkman organiseert een hondenrun/-hindernisbaan. De Dierenbescherming en go-kids hebben een teken wedstrijd uitgeschreven. Een in te kleuren plaat is te downloaden of op te halen bij Brasserie Jong en Oud in het winkelcentrum. De mooiste tekening, met motivatie, levert De Dierenheld van Zwolle Zuid op en de winnaar van de kleurwedstrijd. Er valt o.a. een etentje voor 4 personen te winnen bij restaurant De Handschoen. Prijsuitreiking, ca 15.00 uur.

Vanaf 13 uur is er een Rad van Fortuin met verschillende rondes en schitterende prijzen. Komt allen!

Daarnaast kunnen kinderen komen met hun cavia of konijn, de nagel van deze dieren worden door een specialist verzorgd en tevens zullen de haren worden gekamt.
De dieren zijn welkom vanaf 13.00 uur.

Artikel delen: