DrogeVoeten Run wederom een succes

Zwolle – Op zaterdag 26 september vond de vierde editie van de DrogeVoeten Run plaats. Dit jaar deden zelfs 500 fanatiekelingen vol enthousiasme mee met de run. De DrogeVoeten Run vond plaats in het projectgebied van Ruimte voor de Rivier Zwolle en werd georganiseerd door het Waterschap Groot Salland, aannemer Van den Biggelaar/Ploegam, hardloopwinkel Run2Day Zwolle en Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve.

8262015192351.jpg

Het thema van deze editie was ‘Werk in uitvoering': een stoere run op onverhard terrein dwars door het projectgebied van Ruimte voor de Rivier. Net als voorgaande jaren was de run ‘voor iedereen' (een deelnemersveld variërend van 4 tot 70 jaar) en stonden lol en plezier voorop. De verzamellocatie was de Biologische Schapenmelkerij De Vreugdehoeve. Zo'n 500 fanatiekelingen die zich goed in het zweet wilden werken, schreven zich in en waren niet bang voor een beetje viezigheid.

Met de DrogeVoeten Run willen het waterschap en de aannemer mensen een inkijkje geven in het project Ruimte voor de Rivier Zwolle..

Schminken en springkussen
Naast de DrogeVoeten Run viel er nog meer te beleven. Mensen die niet meeliepen, konden naast aanmoedigen ook voorlichting krijgen over het project Ruimte voor de Rivier en het werk van het waterschap. Kinderen lieten zich schminken en vermaakten zich prima met een opblaasbare stormbaan, een springkussen en een ballonnenclown. Kortom, plezier voor het hele gezin.

Artikel delen:

Reageer