Menso Alting Zwolle bikkelt 2500 euro bij elkaar

Zwolle – Afgelopen weekend was de inmiddels bekende MudMastersRun in Biddinghuizen. Deze zware tocht telt 20 hindernissen over een parcours van 12 kilometer door de modder. Docenten en Directie van Menso Alting Zwolle deden ook mee aan deze Run. Zij hadden een team samengesteld op Menso Alting Zwolle en hadden zich laten sponsoren voor de stichting Druppels voor Kenia.

8282015162516.jpg

Op deze ludieke en sportieve wijze haalden ze ruim €2500,00 voor de stichting binnen. Gezien het grote succes van de sponsoring is besloten om de actie nog een week voort te zetten waarmee docenten en directie van Menso Alting Zwolle hopen op een mooi bedrag van €3000,00 euro wat ze de stichting kunnen gaan geven.

Docenten en directie van Menso Alting Zwolle zijn al ruim een half jaar bezig om te trainen voor deze tocht.

Een paar collega's had het idee opgevat om samen aan de MudMasters deel te nemen. Nadat zich vrij snel een geweldig team had gevormd werden ze steeds enthousiaster om deel te nemen, maar kwam ook het serieuze aspect om de hoek kijken om zich te laten sponsoren wanneer ze dan toch deze monstertocht zouden ondernemen.

Met veel enthousiasme werd dit initiatief ontvangen bij alle sponsors en daardoor voelden zij zich nog meer betrokken en werden zij ook nog meer enthousiast om de tocht met goed gevolg voor het hele team uit te lopen en zo de stichting geldelijk te kunnen ondersteunen.

Artikel delen:
Reacties 9
  1. Salaam, het geld had beter besteed kunnen worden aan een nieuwe moskee voor de vluchtelingen en anderen. In plaats van het geld naar Kenia. Volgende keer hardlopen voor een nieuwe moskee?

  2. Salaam, er zijn veel meer moslims tussen de vluchtelingen. Over 20-25 jaar zijn wij met het dubbele aantal in Nederland. Waar moeten die allemaal heen?

Reageer