Jongen van zijn hoofdtelefoon beroofd

Zwolle – Op maandag 28 september werd een 17-jarige jongen tijdens het fietsen van zijn hoofdtelefoon beroofd.

Rond het tijdstip van 20.15 uur fietste de jongeman op de Brinkhoekweg. Plotseling werd voor hem van achteren zijn dure hoofdtelefoon van zijn hoofd gegrist door een scooterrijder. De scooter ging er daarna als een haas vandoor. Rond 20.30 uur werd door de politiemeldkamer een burgernetmelding verspreid met het signalement. Het signalement was door de invallende duisternis beperkt. Volgens het slachtoffer waren er twee scooters bij betrokken. Eén met een gele plaat en één met een blauwe kentekenplaat. Op één van deze scooter s zaten twee personen. Bij de politie kwam later op de avond informatie binnen dat vorige week een soortgelijk incident in de omgeving van de Ruusbroecstraat had plaatsgevonden. Hierbij was hetzelfde signalement aan de orde. Deze beroving was niet gelukt.

Artikel delen:
Reacties 14
 1. Hallo met adrie

  wat een hugfters wat heb je daar nu aan hoop dat ze hem nog kunnen vinden en dat het jongetjr daar noh wil fietsen wat vinden jullie komt dit door bezuinigen


  ⚠️ Meld

 2. op ZWolle nu staat dat het om drie licht getinte gasten gaat..
  als ze dat in hun eigen land hadden gedaan waren ze hun beide handen kwijt geraakt als ze opgepakt waren…  ⚠️ Meld

 3. Hallo met Rob 8) (haha)

  ’t wordt steeds gezelliger in Zwolle. Maar vergis ik me nou als ik zeg dat ze gisteren dan ook een helikopter hebben ingezet om dit tuig op te sporen? Vlak na de burgernetmelding meende ik een helikopter te horen.


  ⚠️ Meld

 4. op ZWolle nu staat dat het om drie licht getinte gasten gaat..
  als ze dat in hun eigen land hadden gedaan waren ze hun beide handen kwijt geraakt als ze opgepakt waren… ”

  Waarom wordt op WLZ verzwegen dat het om licht getinte gasten gaat?  ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.