Zunnebeld lid Technische Commissie WVF

Zwolle – De Technische Commissie van WVF heeft versterking gekregen van Raymond Zunnebeld, oud speler van het eerste van WVF.

zunnebeld_wvf.jpg

Zunnebeld richt zich bij WVF op de ontwikkeling en doorstroming van jeugdspelers uit de HEAD- kidsleague. En hij is verantwoordelijk voor de schaduwteams van de E- en F- pupillen. Zunnebeld is 42 jaar, geboren en getogen in Westenholte, getrouwd en hij heeft drie kinderen, twee jongens van 9 jaar (voetbaltweeling) en een dochter van 7 jaar oud.

Vanaf zesde actief…
Zunnebeld: “Ik ben vanaf mijn zesde actief als voetballer bij WVF. Ik heb 11 jaar in het eerste elftal gespeeld. De laatste jaren speelde ik in het derde elftal . Vanaf dit seizoen ben ik gestopt als actief voetballer. De afgelopen drie seizoenen trainde ik ook de jeugd. Mijn zoons voetballen nu in de E3 en E5. Van dat laatste team ben ik nu trainer.”

Mooie uitdaging
Voor de zomervakantie kwam de vraag of Zunnebeld lid wilde worden van de Technische Commissie van WVF. “Hier hoefde ik niet lang over na te denken, want voor zo’n mooie club als WVF wil ik me graag inzetten. Het is voor mij een mooie uitdaging om ook op een andere wijze met voetbal bezig te zijn. Ik hoop met mijn ruime ervaring bij WVF ook een steentje bij te dragen aan de verdere ontwikkeling van onze club.”

Blij met komst
Freddy Eikelboom, voorzitter van de Technische Commissie van WVF: “Wij zijn we blij met de komst van Raymond Zunnebeld. We zijn een ambitieuze club en hebben een goed technisch beleidsplan. Er zijn kennis en vaardigheden nodig om de plannen goed uit te voeren. Met Raymond erbij kunnen we nog slagvaardiger handelen om onze ambities verder vorm te geven.”

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Breaking news. Tiswat. Ook goed dat we nu weten dat hij getrouwd is enzo. Ik mis nog wat feiten over zijn huisdieren en de kleur van de tegeltjes in zn badkamer


    ⚠️ Meld

  2. Misschien handig om te weten:

    Routebeschrijving komende vanuit de richting Wezep (A28)
    Wanneer u vanuit de richting Wezep over de A28 komt neemt u de afslag Zwolle Noord (afslag 20). Onderaan deze afslag slaat u rechtsaf, de Ceintuurbaan op. Op de Ceintuurbaan ziet u aan de rechterkant een McDonalds, aan de linkerkant ziet u verschillende benzinestations. Na het Shell benzinestation slaat u linksaf. Dit is de afslag VOOR het stadion van PEC Zwolle. Na de Texaco aan de linkerKant vindt u de afslag naar sportpark de vegtlust.:D:D


    ⚠️ Meld

Reacties zijn gesloten.