Meepraten over regelingen voor chronisch zieken

Zwolle – Sinds 2015 voert de gemeente nieuwe taken uit en is zij verantwoordelijk voor een grotere groep mensen met chronische ziekte of beperking. Eén van de nieuwe regelingen ter ondersteuning van chronisch zieken en gehandicapten is de regeling Tegemoetkoming voor personen met een chronische ziekte of beperking. De mogelijkheid om deel te nemen aan collectieve zorgverzekering kenden we al voor de Zwolse minima. Vanaf 2015 geldt deze mogelijkheid ook voor chronisch zieken met een inkomen tot 130% van het sociaal minimum. Omdat de gemeente met nieuwe regelingen te maken heeft, wil de gemeente weten wat de effecten van deze regelingen zijn voor chronisch zieken en gehandicapten. Dat horen wij graag van u.

De gemeente nodigd haar inwoners van harte uit om deel te nemen aan één van de vier bijeenkomsten, waarin zij graag uw ervaringen horen. Per bijeenkomst nodigt de gemeente maximaal 10 deelnemers uit. Ze kiezen bewust voor een kleine groep, omdat ze dan meer ruimte hebben om de diepte in te gaan. Daarom maken zij, na ontvangst van de aanmeldformulieren, op basis van een aantal criteria een selectie en stellen de groepen op diverse kenmerken samen.

De bijeenkomsten duren anderhalf tot maximaal twee uur en zijn gepland op:

Dinsdag 6 oktober van 12.30 tot 14.30 (met lunch)
Dinsdag 13 oktober van 10.00 tot 12.00
Dinsdag 27 oktober van 13.00 tot 15.00
Dinsdag 3 november van 11.00 tot 13.00 (met lunch)

Hebt u te maken met een chronische ziekte of handicap of heeft u een kind dat hiermee te maken heeft? En wilt u deelnemen aan een bijeenkomst? Vul dan digitaal het aanmeldformulier in via deze link: https://survey.enalyzer.com/survey?sessionid=5ab22304-4db3-4660-9c79-c5255c357925
Op het formulier kunt u uw voorkeuren voor een bijeenkomst aangeven. U kunt ook een belangengroep vertegenwoordigen.

U kunt het formulier uiterlijk vrijdag 2 oktober opsturen naar gemeente Zwolle, t.a.v. Secretariaat AFI, Postbus 10007, 8000 GA Zwolle of ingescand mailen naar O.Rachtchoupkina@zwolle.nl

Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u contact opnemen met het klantcontactcentrum van de gemeente via telefoonnummer 14038. Zij kunnen uw vraag beantwoorden of u naar de juiste persoon doorverwijzen.

Artikel delen:
Reacties 4
 1. heel graag maar de link verwijst naar een inlog pagina

  Survey Login
  English
  Forkert Projekt ID eller Adgangskode

  This survey is conducted using software developed by Enalyzer A/S.

  —————————

  dank u wel, dit is aangepast!

 2. Tssss krijg de mededeling dat ik de lijst al eens ingevuld heb… tuurlijk, ik ben 'burgerpanellid' en heb dit onderzoek al eens ingevuld. Kan dus niet nog een keer. Lekker handig.

Reageer