BeweegMee! 55+

ZWOLLE – BeweegMee! 55+ is speciaal voor mensen die uitbehandeld zijn bij de fysiotherapeut maar graag willen blijven bewegen. Ook mensen van buiten de fysiopraktijk zijn van harte welkom om mee te doen. Eén keer per week wordt er een laagdrempelig en gevarieerd beweegaanbod aangeboden, met als doel om mensen in beweging te krijgen en houden.

"Voor ons is het belangrijk om een vervolg aanbod te kunnen bieden voor de senioren die enthousiaste zijn geraakt van de BeweegMee! 55+ lessen", geef buurtsportcoach Dorien Vogel van SportService Zwolle aan. "We zijn daarom opzoek gegaan naar een locatie die bereid was het beweegaanbod voor de senioren voort te zetten op structurele basis. Dit leidde tot een mooie samenwerking met Sportpark de Marslanden, die al enige ervaring hadden met seniorensport".

Op dit sportpark staat een beweegvoorziening speciaal voor senioren. Hierop kunnen verschillende beweegactiviteiten gedaan worden. Er zijn mogelijkheden voor de startende beweger, de gevorderde beweger en voor revalidanten. Op woensdag en donderdag zijn er groepen voor senioren actief. Ook de BeweegMee! 55+ groep, die in januari gestart is, traint hierbij wekelijks mee. Na het bewegen is er tijd voor een kop koffie of thee. "De groepen met senioren maken deel uit van het verenigingsleven op ons sportpark. Aankomend jaar zullen er een aantal uitstapjes gemaakt worden bij de negen verenigingen die actief zijn op Sportpark Marslanden. Op deze manier kunnen ze kennismaken met verschillende sporten", laat verenigingsmanager Robbert Bonsink van Sportpark Marslanden weten.

Momenteel is er een nieuwe groep van BeweegMee! 55+ actief. De deelnemers zullen deze week voor het eerst kennis maken met het beweegaanbod op Sportpark de Marslanden.

Aanmelden
Bent u geïnteresseerd in een beweeggroep voor senioren op Sportpark Marslanden? U kunt contact opnemen met verenigingscoach Bram van Bessen via verenigingscoach@sportparkmarslanden.nl of 06 – 426 27 933. Iedere deelnemer betaalt een kleine vergoeding voor de lessen. Kijk voor meer informatie op www.sportparkmarslanden.nl.

Heeft u vragen over het BeweegMee! 55+ programma? Neem dan contact op met Buurtsportcoach Dorien Vogel van SportService Zwolle via d.vogel@sportservicezwolle.nl of 038 – 423 66 86

Artikel delen:

Reageer