Grote inzet Landstede studenten bij Hondenshow

Zwolle – Aankomend weekend vindt de jaarlijkse IJssel- en Hanzeshow in de IJsselhallen plaats. Bij dit hondenevenement, dat doorgaans zo'n 3000 bezoekers per dag trekt, is een groot aantal studenten van Landstede MBO betrokken. Zij helpen om het evenement in goede banen te leiden en krijgen tegelijkertijd een leerzame praktijkervaring aangeboden.

De IJssel- en Hanzeshow is een internationale hondententoonstelling, die georganiseerd wordt door de Stichting Organisatie Hondententoonstelling Zwolle. Tijdens deze show worden meer dan 200 rassen en ruim 1500 honden gekeurd. In totaal ondersteunen dit weekend zo'n 150 studenten van 8 verschillende opleidingen binnen Landstede MBO dit evenement.

Zo werken er 19 eerstejaars studenten van de opleiding Facilitaire Dienstverlening en 8 leerlingen van de Entreeopleiding uit Raalte donderdag en vrijdag al mee aan de opbouw van het evenement en komen er 3 studenten van de ICT-opleiding om alle software te testen. Daarnaast komen er in totaal 50 studenten vanuit de opleiding Beveiliging hun steentje bijdragen.
Meer informatie over het evenement is te vinden op: www.ijsselshow.nl

Artikel delen:

Reageer