Samen bewegen is leuker dan alleen

Zwolle – Houdt u van fietsen, maar kan uw vaste fietsmaatje niet (meer) mee? Wilt u graag zwemmen, maar liever niet alleen? Of wilt u samen met een maatje naar een beweeggroep? Het lijkt allemaal heel gewoon, maar als het niet meer lukt zijn deze activiteiten zo bijzonder. Bij BeweegSamen kan een vrijwilliger, samen met u, die gewone dingen weer mogelijk maken. Niet één keer, maar gedurende een langere periode. Want samen bewegen is leuker dan alleen!

BeweegSamen is speciaal voor mensen die door omstandigheden niet meer in staat zijn om een beweegactiviteiten te doen die hij of zij graag wil doen. Bent u bijvoorbeeld slechter ter been, door ziekte of een beperking, of kent u geen mensen om de activiteiten samen mee te doen? Doe dan met ons mee!

Hoe werkt BeweegSamen?
De buurtsportcoach gaat met u in gesprek over uw wensen en mogelijkheden. Daarna gaan we op zoek naar een vrijwilliger die bij u past. Vervolgens wordt er een kennismakingsgesprek gepland met u en de vrijwilliger. Als er een goede klik is kunt u samen met uw beweegmaatje activiteiten ondernemen die u fijn vindt om te doen.

Wat kost het?
Deelname aan BeweegSamen is gratis. U betaalt uiteraard wel voor deelname aan beweegactiviteiten, waarvoor normaal gesproken ook betaald dient te worden.

Vrijwilligers
BeweegSamen gaat om één op één contact met iemand die – om uiteenlopende redenen – zijn of haar favoriete activiteiten niet meer kan doen. De match komt tot stand op basis van een verwachte persoonlijke klik en overeenkomst in interesse.

Aanmelden en kennismaken
Voor meer informatie en aanmelden als deelnemer of vrijwilliger kunt u contact opnemen met de buurtsportcoaches Marloes Holterman (m.holterman@sportservicezwolle.nl) of Linda Schwering (l.schwering@sportservicezwolle.nl) of telefonisch 038 – 423 66 86

Artikel delen:

Reageer