AMV lessen bij Dubbelgreep

Zwolle – Dit seizoen biedt Dubbelgreep opnieuw een cursus AMV aan. De cursus zal dit jaar gegeven worden op donderdagmiddag en daarin zullen de kinderen kennismaken met de beginselen van de muziek en met diverse instrumenten. Ze zingen liedjes, ze maken zelf muziek en de kinderen leren noten lezen. Om het noten lezen in de praktijk te brengen, leren de kinderen ook blokfluit spelen (een blokfluit moet dus aangeschaft worden).

Vanuit Dubbelgreep komt er regelmatig iemand langs om zijn/haar instrument te laten zien en horen. Vaak mogen de kinderen zelfs het instrument ook even proberen!

Kortom: een leuke en ontspannen manier om kennis te maken met muziek en te ontdekken of je een instrument wilt leren bespelen!

De cursus AMV is bedoeld voor kinderen vanaf 7 jaar tot ongeveer 9 jaar oud.
De cursus AMV gaat door bij een minimale deelname van 7 kinderen.

Eveline Torn Broers is in 2014 afgestudeerd als Docent Muziek aan het ArtEZ Conservatorium in Zwolle. Op dit moment geeft ze muzieklessen in het voortgezet onderwijs en daarnaast geeft ze dwarsfluitlessen. Dit is de tweede keer dat ze de cursus AMV gaat verzorgen voor Dubbelgreep.

Praktische informatie
Lestijd: 16.30-17.15 (elke donderdag)
Locatie: Lutherse Kerk, Potgietersingel
Kosten: €150,- per kind voor de gehele cursus
Startdatum: 29 oktober
Belangrijke data *: 19 december (kerst), 2 april (Dubbelgreepdag, afsluiting seizoen)

Aanmelden kan tot 22 oktober via jetornbroers@gmail.com, met de volgende gegevens: naam, geboortedatum en telefoonnummer.

*Alle kinderen worden op deze data verwacht bij Dubbelgreep om te laten zien wat ze tot dan toe hebben geleerd!

Artikel delen:

Reageer