Bakker raakt trouwring kwijt in deeg

Zwolle – Amper een week na de bruiloft (26 september) van Arend Kisteman (eigenaar van De Stadsbakker in Zwolle) is hij tijdens het kneden van een deeg zijn trouwring kwijt geraakt. Hij kwam er pas later op de dag achter dat zijn trouwring niet meer om zijn vinger zat.

Het vermoeden is dat zijn ring in het deeg van het herfstbrood is blijven plakken. Deze deegbollen worden in de koelkast bewaard en per dag gebakken. Het is dus ook niet bekend of het brood al is verkocht. De bakker baalt behoorlijk van deze situatie en hoopt dat iemand de ring vindt. Mocht je de trouwring vinden dan staat er een grote tas met lekkere producten op je te wachten.

Artikel delen:
Reacties 39
 1. Die ring is meer waard dan die tas met broodjes;D
  Lijkt me dat je niet de goeie maat ring had want een ring hoort niet makkelijk af te glijden.
  Maar goed heel spijtig voor meneer hoop dat die m terug vind.
  En wie zn tanden breekt heb direct zn schade vervoeding
  Hou die tas met broodjes dan maar

 2. Pfff, vindt niemand het vreemd dat hij blijkbaar het brood met de hand kneed in deze tijd van verregaande automatisering?
  Zou wel de prijzen bij deze, overigens goede, bakker verklaren
  😀

 3. Ik heb er laatst een (veel te duur) donker brood gekocht, maar geloof mij, bij Groot Koerkamp op de Assendorperstraat is het brood wel even wat lekkerder én gunstiger geprijsd.

 4. Ik vindt het zowiezo vies om ringen te dragen als je bezig bent met je eten, net zoiets als gehakt kneden. En je tanden breken op een hard broodje, is geen fabel, 3 weken terug op een vrijdagmorgen broodjes gehaald bij Turkse winkel, lekker met haring ertussen, knapte mijn hele kroon af, . >:(>:(>:(>:(

 5. Een vuile stunt om zich landelijk als de Stadsbakker van Zwolle te profileren. Alsof er geen betere bakkers in Zwolle zijn? Ik kan absoluut niet tegen leugens! Ik ga het bedrijf mijden als de pest >:(

Reageer