Bakker raakt trouwring kwijt in deeg

Zwolle – Amper een week na de bruiloft (26 september) van Arend Kisteman (eigenaar van De Stadsbakker in Zwolle) is hij tijdens het kneden van een deeg zijn trouwring kwijt geraakt. Hij kwam er pas later op de dag achter dat zijn trouwring niet meer om zijn vinger zat.

Het vermoeden is dat zijn ring in het deeg van het herfstbrood is blijven plakken. Deze deegbollen worden in de koelkast bewaard en per dag gebakken. Het is dus ook niet bekend of het brood al is verkocht. De bakker baalt behoorlijk van deze situatie en hoopt dat iemand de ring vindt. Mocht je de trouwring vinden dan staat er een grote tas met lekkere producten op je te wachten.

Artikel delen:
Reacties 39
 1. Na het vrouwtje van Stavoren hebben we nu het ??annetje van Zwolle'. Zou mooi zijn als zijn nieuwbakken vrouw de ring vindt in het herfstbrood. Als het maar geen tand kost.

 2. Ik heb een metaaldetector.
  Ik bied mij vrijwillig aan om de broden te onderzoeken.
  Arend Kisteman, Laat maar weten of je van mijn aanbod gebruik wenst te maken.

 3. Als dit verhaal waar is, is dit een knap onhygiënisch werkende bakker waar ik geen brood o.i.d. van hoef te hebben.
  Misschien moet de VWA eens komen kijken hoe ze hier werken.

 4. Die ring is meer waard dan die tas met broodjes;D
  Lijkt me dat je niet de goeie maat ring had want een ring hoort niet makkelijk af te glijden.
  Maar goed heel spijtig voor meneer hoop dat die m terug vind.
  En wie zn tanden breekt heb direct zn schade vervoeding
  Hou die tas met broodjes dan maar

 5. Brood, daar zit wat in!

  Om door een ringetje te halen!

  Zit hij niet met zijn nieuwbakken vrouw in de wittebroodsweken?

  Valt goud in de categorie broodverbeteraar?

 6. De Stadsbakker begint onderhand bijna een vervelend media-geil type te worden. Ik zet gerust een paar tientjes in om te wedden dat het -wederom- een mediastunt is.

 7. Pfff, vindt niemand het vreemd dat hij blijkbaar het brood met de hand kneed in deze tijd van verregaande automatisering?
  Zou wel de prijzen bij deze, overigens goede, bakker verklaren
  😀

 8. Ik heb er laatst een (veel te duur) donker brood gekocht, maar geloof mij, bij Groot Koerkamp op de Assendorperstraat is het brood wel even wat lekkerder én gunstiger geprijsd.

 9. Twitterbrood, ring verloren. Deze bakker doet er alles aan om in de media te komen. ik verwacht binnenkort daarom een nieuw broodje nm het broodje aap.

 10. Niet slim zo'n publiciteitsstunt. Want er zal bij menigeen blijven hangen een ring in brood en niet het vervolg verhaal hebben gehoord.
  Rare stunt :-S

 11. Ik vindt het zowiezo vies om ringen te dragen als je bezig bent met je eten, net zoiets als gehakt kneden. En je tanden breken op een hard broodje, is geen fabel, 3 weken terug op een vrijdagmorgen broodjes gehaald bij Turkse winkel, lekker met haring ertussen, knapte mijn hele kroon af, . >:(>:(>:(>:(

 12. De Stadsbakker heeft ontzettend lekker plukbrood. Ik ga hem zeker niet mijden om deze PR-stunt. Vind het eigenlijk ook nog wel grappig.

 13. Een vuile stunt om zich landelijk als de Stadsbakker van Zwolle te profileren. Alsof er geen betere bakkers in Zwolle zijn? Ik kan absoluut niet tegen leugens! Ik ga het bedrijf mijden als de pest >:(

 14. Misschien toch wel verloren, maar er nu maar een publiciteitsstunt van gemaakt dat het een "grap" was. Ben nu wel wat wantrouwend geworden na dit item.

 15. He er is een stukje weggehaald van wat ik schreef, ik vond hem zelf wel grappig. Maar blijkbaar was hij toch niet om door een ringetje te halen.
  😮

Reageer