Amber Zwinselman ‘Dierenheld van Zwolle Zuid’

Zwolle – Om aandacht aan Dierendag te besteden verzon het Winkelcentrum samen met Go-Kids en de Dierenbescherming een ludieke kleur- en slagzinwedstrijd, waarbij kinderen konden aangeven waarom zij een dierenheld zijn. 

 

amber_zwinselman_winnaar_go-kids_kleurwedstrijd_ism_winkelcentrum_zwolle_zuid.jpg 

 

De winnaar werd zaterdag 3 oktober in het zonnetje gezet in het Winkelcentrum en mocht een mooi prijzenpakket in ontvangst nemen: een diner bij restaurant de Handschoen samen met haar familie, een lidmaatschap van ‘Kids for Animals’, de jeugdafdeling bij de Dierenbescherming, en ze mag een dagdeel meedraaien met een dierenarts van Dierenkliniek Ittersum.

“Amber Zwinselman’s verhaal sprak ons heel erg aan. We hebben veel leuke reacties gekregen, waaronder kikker redders, dierenknuffelaars, en zelfs een inzending waarbij de vissen heel lief van de haak gehaald werden bij het vissen…, maar Amber’s verhaal sprak ons het meeste aan. Amber vertelde dat ze volgend jaar naar de Groene Welle gaat om dierenverzorging te gaan studeren. Jonge mensen die het tot hun beroep willen maken om voor dieren te zorgen, zijn on onze ogen echte dierenhelden” aldus de organisatie.  

 

De prijsuitreiking werd gedaan door Kees van Zandvliet, directeur van de Dierenbescherming Noord-Oost Overijssel. Naast de hoofdprijs werden er nog andere leuke prijsjes uitgedeeld waaronder een fashion bon van Shoeby en diverse spelletjes. Tevens konden kinderen een kijkje nemen in de Dierenambulance.

Artikel delen:

Reageer