Senioren beweeggroep op Sportpark Marslanden

Zwolle – Afgelopen jaar is Stichting Sportpark Marslanden gestart met een senioren beweeggroep. Deze groep van 8 tot 10 personen heeft het afgelopen jaar, zowel in het voorjaar als in de winter, heerlijk buiten en af en toe binnen gesport. Op Sportpark Marslanden staat een beweegvoorziening, waarop verschillende activiteiten mogelijk zijn, om het lichaam, de balans en spierkracht te trainen.

Het deelnemen aan dit sport- en beweegmoment is zo goed bevallen dat het komende sportjaar deze groep door gaat op de woensdagochtend om 10.00 uur. En er is uiteraard nog ruimte voor meer deelnemers! Mocht u een keer mee willen kijken, dan kan dat gerust. Na het sporten en bewegen (zowel binnen als buiten, afhankelijk van het weer) is er tijd voor een kop koffie of thee om even bij te komen. Dankzij het enthousiasme van deze groep op de woensdagochtend en de samenwerking met Sportservice Zwolle en WIJZ, is er dit jaar ook op donderdag een senioren beweeggroep. Met medewerking en doorverwijzing van een fysiotherapeut is deze groep bij elkaar gekomen en samengesteld. Beide groepen sporten en bewegen iedere week vol enthousiasme.

Beide groepen maken deel uit van het verenigingsleven op Sportpark Marslanden. Iedere deelnemer betaalt een kleine vergoeding voor de lessen. Deze bijdrage gaat naar Stichting Sportpark Marslanden, die bestaat uit 9 sportverenigingen. Van deze bijdrage kan de trainer / sportcoach vergoedt worden. Dit jaar zal er ook af en toe een uitstapje gemaakt worden richting één van de verenigingen, om daar kennis te maken met de betreffende sport. Mocht u geïnteresseerd zijn, dan kunt u contact opnemen met verenigingscoach Bram van Bessen via verenigingscoach@sportparkmarslanden.nl of via 06-42627933. Of kijk voor meer informatie op www.sportparkmarslanden.nl

Artikel delen:

Reageer