Vera Mulder in race voor MBO Uitblinker

Zwolle – Deltion-student Vera Mulder is in de race om de MBO Uitblinker van Nederland te worden. Dat betekent dat ze een jaar lang ambassadeur is van het MBO, en op allerlei momenten het beroepsonderwijs vertegenwoordigt. Om de titel MBO Uitblinker naar Zwolle te halen heeft Vera stemmen nodig. De Zwolse Wethouder van Onderwijs, de heer Jan Brink, geeft daarom op vrijdag 9 oktober om 09.00 uur officieel het goede voorbeeld door zijn stem uit te brengen op Vera.

vera_zwolle.jpg 

Vera (20) is student International Business Studies aan het Deltion College en won vorig jaar december de nationale vakwedstrijden voor mbo’ers (Skills Heroes). Zij werd samen met mede-student Rebecca van der Veen Nederlands kampioen ‘Internationaal Ondernemen’. De prijs: mee op handelsmissie met het koningspaar naar Denemarken. De Uitblinker verkiezing is een initiatief van de MBO raad. Uitblinkers zijn studenten aan het middelbaar beroepsonderwijs die zich op school, tijdens hun stage of op een andere manier tijdens hun opleiding hebben onderscheiden. Daarbij wordt verder gekeken dan hoge cijfers.

Uit de tien Uitblinkers met de meeste stemmen kiest een professionele vakjury op donderdag 15 oktober een top drie. Deze drie Uitblinkers presenteren zich op 15 oktober 2015 tijdens het Uitblinkersgala. Rond 17.00 uur wordt de winnaar bekend gemaakt. http://www.ditismbo.nl/uitblinkers/2015/vera-mulderĀ 

Vera woont en studeert in Zwolle (Holtenbroek)

Artikel delen:

Reageer