Kaartverkoop CEV Cup volleybal van start

Zwolle – De kaartverkoop voor het Europese CEV Cup duel tussen Landstede Volleybal en Lausanne UC is gestart. Het duel tegen de Zwitserse tegenstander wordt gespeeld op woensdag 4 november om 19:30 uur in het Landstede Sportcentrum. De uitwedstrijd tussen beide ploegen volgt twee weken later op woensdag 18 november. Lausanne is in het afgelopen seizoen tweede geworden in de Zwiterse competitie en wist de beker te winnen.

cev_cup.jpg 

De winnaar van de tweestrijd speelt in december in de achtste finales van de strijd om de CEV Cup, het tweede Europese clubtoernooi, tegen de winnaar van het treffen tussen Galatasaray (Turkije) en Zalau (Roemenië). Bij verlies speelt de ploeg van coach Redbad Strikwerda verder in het derde Europese clubtoernooi, de Challenge Cup. Daarin wacht dan de winnaar van de confrontatie tussen Verona (Italië) en Fonte Bastardo Azores (Portugal).

Online tickets voordeliger
Entreekaarten voor de thuiswedstrijd kosten via internet (www.topsportteamszwolle.nl) € 10,00 voor volwassenen en € 5,00 voor jeugd t/m 17 jaar. Aan de kassa (mits nog beschikbaar) kosten deze respectievelijk € 12,00 en € 6,00.
Artikel delen:

Reageer