Grunge grootheid Mark Tremonti naar Hedon

Zwolle – Zondag 20 december staat Mark Thomas Tremonti met zijn band Tremonti in Hedon. Mark Thomas is eveneens de gitarist en oprichter van de grunge band Creed (bekend van wereldhits With Arms Wide Open en Human Clay) en Alter Bridge. Met zijn band Tremonti heeft de man inmiddels twee album op zijn naam staan waarvan laatste album Cauterize afgelopen zomer verscheen. Kaartverkoop voor de show in Hedon start a.s. zaterdag om 10.00 uur via www.hedon-zwolle.nl en de lokale Plato.

tremonti.jpg 

Met zijn catalogi bij Creed en Alter Bridge en wereldwijde tournees heeft Mark Thomas Tremonti in tien jaar tijd een stempel op de hardrock scene gedrukt met zijn mix van melodieuze en aanstekelijke hardrock. Het harde werk heeft Tremonti echter bewaard voor de in 2012 opgerichte band Tremonti, vernoemd naar zichzelf. Inmiddels zijn er onder deze naam twee albums uitgebracht, All I Was en Cauterize, die beiden een stuk harder klinken en meer gericht zijn op speedmetal dan de platen die hij met zijn andere twee bands maakte.

 

TREMONTI 

Locatie            : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer         : Zondag 20 december 
Open               : 19:00 uur 

Aanvang          : 19:45 uur 
Entree             : €26,00 (+ €1,50 servicefee)

Kaartverkoop voor dit optreden begint zaterdag 10 oktober om 10:00uur. Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl 

Artikel delen:

Reageer