Workshop acteren voor de camera

Zwolle – Heb je altijd graag willen acteren? Neem dan deel aan deze workshop! Deze unieke workshops voor iedereen die zich willen ontwikkelen op gebied van acteren. Het maakt niet vaker uit of je nu al vaker voor de camera hebt gestaan, of dat je het vak acteren onder de knie willen krijgen.

Tijdens de workshop oefen en speel je direct voor de camera. Op jouw optreden krijg je na elke opname feedback en je krijgt de theorie mee om je eigen spel te ontwikkelen voor je volgende scene. De workshop wordt georganiseerd door Filmstreet Productions in samenwerking met stichting Focus aan de Zerboltstraat 63 en wordt op vijf donderdagavonden geven, namelijk op 29 oktober en 5, 12, 19 en 26 november. De totaal prijs voor de workshop is € 100,– incl. BTW. Info. en opgave voor deelname kan via: info@filmstreet.nl.

Filmstreet Productions
Pedram Rahmany is een freelance regisseur en acting coach uit Zwolle. Zijn brede interesse in regie en productie leidt tot productie van experimentele projecten met jongeren en talentvolle artiesten, maar ook tot de ontwikkeling van reality documentaires, tv-series, bedrijfsfilms en videoclips.
Artikel delen:
Reactie 1

Reageer