Diverse bekeuringen bij alcoholcontrole

Een 52-jarige snorfietser uit Zwolle werd in de nacht van vrijdag 19 op zaterdag 20 oktober aangehouden op de Middelweg voor rijden onder invloed. De man blies bij de ademanalyse 375 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van drie uren en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Op de Jufferenwal werd die nacht een 16-jarige bromfietser uit Zwolle aangehouden. Hij  had teveel gedronken en reed zonder helm. De jongen blies bij de ademanalyse 315 ug/l. De minderjarige bestuurder kreeg een rijverbod van vier uren en zijn vader werd in kennis gesteld. Van een 45-jarige autobestuurder uit Dalfsen werd vrijdagavond 19 oktober het rijbewijs ingevorderd, omdat hij teveel gedronken had. Hij werd aangehouden op de Luttenbergstraat. De ademanalyse gaf een uitslag van 780 ug/l. De Dalfsenaar kreeg een rijverbod van negen uren en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een 34-jarige man uit Zwolle die, na het nodige te hebben genuttigd, lag te slapen in een auto aan het Melissepad werd vrijdagnacht alsnog aangehouden omdat hij toch ging rijden. Hij blies 425 ug/l bij de ademanalyse. Hij kreeg een rijverbod van vier uren en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Een 31-jarige inwoner van Zwolle werd deze nacht aangehouden op de Middelweg voor rijden onder invloed. Hij blies bij de ademanalyse 350 ug/l. De Zwollenaar kreeg een rijverbod van twee uren. Er wordt proces-verbaal opgemaakt.

 

Aan de Rembrandtlaan werd die nacht een 26-jarige bestuurder uit Zwolle gecontroleerd op alcohol. Hij bleek ook teveel gedronken te hebben. De uitslag van de ademanalyse was 345 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van vier uren en er wordt proces-verbaal opgemaakt.

Artikel delen:

Reageer