Structureel aanbod BuurtSport Diezerpoort

Zwolle – Het BuurtSport Festival Diezerpoort op zondag 27 september was een groot succes! Tijdens deze feestelijke middag met sportactiviteiten, verschillende kraampjes, eten, drinken en muziek werd BuurtSport Diezerpoort officieel geopend. Jong en oud kon deelnemen aan de (sport)activiteiten. Ook werd er gezamenlijk een mooi logo ontworpen. In de eerste weken kunnen kinderen, volwassenen en ouderen uit de wijk Diezerpoort gratis een kijkje nemen bij het structurele sport- en beweegaanbod. 

buurtsport_diezerpoort_structureel_aanbod_nieuw.jpg 

 

Volwassenen en senioren kunnen samen wandelen, tafeltennissen en meedoen aan Body Fit Boost of Ladies Only (speciaal voor vrouwen). Voor kinderen zijn er activiteiten als voetbal, sportacrobatiek, tafeltennis en karate. Het aanbod wordt verzorgd door verenigingen en vindt plaats op drie plekken in de wijk: bij OBS de Springplank, Tafeltennis Zwolle of Park Hogenkamp. Na deze gratis kennismakingsperiode kunnen wijkbewoners lid worden van één van de verenigingen die vallen onder BuurtSport Diezerpoort. De kosten hiervoor zijn €5,- per maand voor kinderen en €6,50 per maand voor volwassenen. 

Keertje proberen?
Het actuele programma kun je vinden op de facebookpagina www.facebook.com/BuurtSportDiezerpoort. Als je vragen hebt over (het aanbod van) BuurtSport Diezerpoort kun je contact opnemen met Buurtsportcoach Dorien Vogel van SportService Zwolle via d.vogel@sportservicezwolle.nl of 038 – 423 66 86.
BuurtSport Diezerpoort is een samenwerkingsverband tussen de verenigingen Sportacrobatiek Zwolle, Advance Sports, Tafeltennis Zwolle en SV Zwolle voetbal en partners SportService Zwolle, WIJZ, Travers en OBS De Springplank.

Artikel delen:

Reageer