Politiekfront-Zwolle wil deelname verkiezingen

Zwolle – Politiekfront-Zwolle is een nieuw politiek initiatief in Zwolle. De nieuwe lokale politieke partij wil een alternatief zijn voor bestaande politieke partijen in Zwolle.

Politiekfront-Zwolle wil de belangen vertegenwoordigen van elke inwoner van Zwolle. De doelstelling van Politiekfront-Zwolle is deelname aan de gemeenteraadsverkiezingen van 2018 in Zwolle. De nieuwe partij zal de politieke ontwikkelingen in Zwolle de komende jaren nauwgezet volgen en met regelmaat berichten plaatsen op de eigen website. "Politiek is bij uitstek een dynamisch onderwerp met telkens wisselende meningen en standpunten, onderwerpen als de transitie hebben invloed op het leven van vele inwoners. Het is daarom belangrijk de feiten te duiden. Politiekfront-Zwolle zal haar best doen de feiten in kaart te brengen en met alternatieve voorstellen te komen".

Artikel delen:
Reacties 7
 1. haha.. invoering kattenbelasting… dat is wegens de aard van ons "gesloten" belastingstelsel wettelijk niet eens mogelijk 8)

  Hoe kan je nu zo'n initiatief serieus nemen wanneer ze de Nederlandse wetten niet eens kennen.

 2. wie is wie; waarom geen namen van de initiatiefnemer(s)? Waarschijnlijk iemand die een flinke subsidie is misgelopen, en nu via een politieke move beter met z'n vingers in de geldpot denkt te komen.8)

 3. Ik verbaas met er over dat Weblog dit plaatst. Het blijft compleet onduidelijk wie hier achter zit en met welke agenda dit wordt verkondigd. Een van de sterke punten van de lokale politiek vind ik juist dat er echte mensen staan, waarvan duidelijk is wie het zijn, welke achtergrond ze hebben en waar ze voor staan.

  Onder het kopje 'bestuur' zou je daar bij deze 'club' op de website ook duidelijkheid over verwachten.

  Het is in ieder geval iemand zonder politieke ervaring.
  Als je de standpunten schrapt;
  * waar de gemeente niet over gaat (o.a. gekozen burgemeester) en
  * de standpunten die wettelijk niet zijn toegestaan (o.a. kattenbelasting (1 april grap in Groningen 2014))
  * de standpunten die in tegenspraak zijn (o.a. veel nieuwe controletaken, maar de gemeentelijke organisatie inkrimpen)
  * de standpunten die voortkomen uit onwetendheid (o.a. de subsidie aan het Leger des heils is een bijdrage in de kosten van o.a. de nachtopvang aan de Burgemeester van Walsumlaan (gemeentelijke taak))

  Dan blijft er heel weinig over. Ook nog zonder politieke kleur of richting.

  Voordeel: je realiseert je wel weer dat de politiek, hoewel niet perfect, op dit moment misschien toch niet zo gek in elkaar zit.

 4. Het is nieuws dat een nieuwe politieke partij zich meldt. Dat niet duidelijk wordt welke persoon achter het initiatief zit valt te lezen op de website van initiatiefnemer. Ik zie of lees geen (al aanwezige) lokale items voor de verkiezingen in Zwolle. Waarom wil de man een nieuwe partij, wat wil hij veranderen, maar vooral….. wie is hij? Indien dat duidelijk is, is er zeker reden deze persoon eens flink te fileren, om te kijken wat er van hem overblijft.

 5. hallo met adrie

  wat een zure reakties wwer als jullie beter kunnen richt danzelf wat op hij steekt nog zijn hals uit politiek luisterd nu al niet slechter kan het niet worden hoor

Reageer