Stiletto Run Stadshagen

Zwolle – Trek je hoge hakken aan en doe mee aan de Stiletto Run op zaterdag 17 oktober a.s. Deze derde zaterdag in oktober staat uiteraard grotendeels in eerste instantie in het teken van de Stadshagenrun.

De winkeliers van Stadshagen dragen dit evenement een warm hart toe en zijn tevens sponsor van dit bijzondere evenement. Na afloop van de Stadshagenrun organiseren de winkeliers zelf om 14.30u een Stiletto Run door het winkelcentrum van Stadshagen. Alle vrouwen en mannen van 16 jaar of ouder mogen meedoen, mits ze het parcours van ongeveer 150 meter afleggen op hoge hakken. Aanleiding voor deze ludieke race is de heropening van het nieuwe pand van De Schoenmaker Stadshagen. Deze winkelier stelt tevens de hoofdprijs voor de snelste dame of heer op hakken ter beschikking, namelijk een moderne LCD kleurentelevisie van 32". De deelnemers op de 2e en 3e plaats worden door de winkeliers beloond met een shopping tegoed van € 25,00. Ook de best verklede deelnemer gaat met een shopping tegoed van € 25,00 naar huis. Kijk voor de overige voorwaarden op www.winkelcentrumstadshagen.nl of bezoek ons op Facebook: facebook.com/wcstadshagen.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. Deelnemers, ik zou maar oppassen, een stilettorun kan je zeer zware blessures opleveren aan enkels of als je valt aan benen en armen! Oefenen is sterk aan te bevelen, maar ik zou deelnemen zowiezo afraden….

Reageer