Kaartverkoop SintSurpriseParty Zwolle gestart

Sinds afgelopen zondag is de kaartverkoop gestart voor de theatershows van SintShowPaleis. De theaterproductie rondom de Sint en zijn pieten staat dit jaar voor het 3e jaar achtereen in Zwolle en wederom met een geheel vernieuwde SintSurpriseParty.

Dit jaar is de show op zondag 25 november te gast in het theater van Regardz de Nieuwe Buitensociëteit alwaar 2 spetterende shows worden gegeven. De shows zijn die dag om 13.00 uur en om 16.00 uur. Beide keren worden de kinderen voorafgaand aan de show vermaakt door een heuse DJ-piet. De shows duren anderhalf uur en staan bekend om hun interactie met het publiek en de live begeleidingsband van de Sint: Op Stoom & de Schuimpjes. Deze band vermaakt het publiek met de bekende Sinterklaasnummers al dan niet in een nieuwe jas gestoken en met andere eigen Sinterklaasmuziek die lekker in het gehoor ligt en al snel door iedereen meegezongen kan worden.

Uiteraard verlaat niemand de zaal zonder een presentje van de Sint en is er na de show uitgebreid de gelegenheid om met de Goedheiligman of de Hoofdpiet of de Wegwijspiet op de foto te gaan.

Van de opbrengsten van de Theatershows word een schenking gedaan aan een goed doel. Dit jaar is gekozen voor de Stichting ‘Opkikker’. Deze verzorgt verwendagen voor langdurige zieke kinderen en hun ouders.

Kaarten voor deze shows a’10 euro per stuk zijn verkrijgbaar via de webshop op www.sintshowpaleis.nl of via Top 1 Toys de Wit in Zwolle of via de kassa van Regardz de Nieuwe Buitensociëteit.

Wees er snel bij want vol = vol.

Artikel delen:

Reageer