Weblog Zwolle zoekt versterking

Ben jij geïnteresseerd in (lokale-) media? Ben jij op zoek naar een interessante uitdaging? Ben jij op zoek naar een zinvolle vrijetijdsbesteding? Heb jij interesse voor het laatste nieuws uit Zwolle en nieuwe media? Wil je direct betrokken zijn bij de grootste internetkrant van Zwolle? Dan is deze vrijwillige functie vast iets voor jou!

logo_weblog_zwolle.jpg 

Weblog Zwolle is op zoek naar een minimaal 18-jarige, nauwkeurige, gestructureerd werkende, integere vrijwilliger, die samen met alle teamleden wil werken aan een schitterende vrijetijdsbesteding. Je hebt affiniteit met het lokale Zwolse nieuws. Je hebt een goede kennis van de Nederlandse taal en kunt begrijpend lezen en schrijven. Herken jij je in deze criteria, dan moet je niet te lang wachten en snel contact opnemen. Jij kunt dan wel eens ons nieuwe redactielid zijn. Je krijgt inhoudelijke begeleiding en coaching van onze teamleden. Je maakt onderdeel uit van de grootste internetkrant van Zwolle en van een bijzondere- en hooggewaardeerde organisatie. Weblog Zwolle groeit nog altijd en heeft momenteel gemiddeld 14.000 vaste bezoekers per dag! In overleg kunnen bepaalde onkosten worden vergoed. Er zijn vrijwilligersavonden, en eens per jaar is er een gezellige teamdag.

Reageren 

Lijkt het je leuk om als vrijwilliger mee te werken in een enthousiast team, neem dan contact met ons op. Je kunt hiervoor het contactformulier gebruiken of email info@weblogzwolle.nl met als onderwerp: "Vacature redactie WZ" 

Redactie Weblog Zwolle

Artikel delen:

Reageer