Philip Freriks met ‘De gelukkige klas’ op Windesheim

Op maandagavond 12 november verzorgt nieuwslezer Philip Freriks op Windesheim een theatrale lezing over ‘De gelukkige klas’. Dit boek van Theo Thijssen staat centraal in het landelijke cultuur-educatieve programma ‘Nederland leest’, waarvan Freriks ambassadeur is . Samen met Bernard Kruithof, historicus en voorzitter van de Stichting Theo Thijssen, gaat Freriks in op leven en werk van Thijssen. Bovendien gaat het duo in gesprek met het publiek.

De avond wordt georganiseerd door de bibliotheken van Zwolle en Hattem, in samenwerking met VU podium en met Windesheim als gastheer. Het programma met Freriks start op maandag 12 november om 19.30 uur in het Auditorium van Windesheim in Zwolle. Toegang kost € 10,00. Studenten, leden van bibliotheken en leden van de Vereniging VU/Windesheim betalen € 7,50. Aanmelden kan via de agenda op www.vupodium.nl en kaarten zijn te koop via de bibliotheken van Zwolle en Hattem.

Artikel delen:
Reacties 2
  1. Had het net in mijn agenda gekopieerd Ook omdat Freriks volgens mij wel de moeite waard is. Maar waarom dat nou weer 10 of 7 1/2 Euro moet kosten?! Alleen voor een voorgelezen verhaaltje? Binnen ’t uur weer buiten? Dat hele Nederland Leest heeft al wat elitairs. Als bij je thuis (zoals bij ons) alle kinderen een gratis bibl.pas hebben, krijg je dat boek niet. Nee, je moet een biebpas hebben van 53,50 Euro. Maar wij kopen regelmatig boeken dus waarom zou je als volwassene lid van de bieb zijn. Als je dan toch schreeuwt dat dit een gratis boek is, geef het dan ook weg bij in de boekhandel en bij bijv ECI nadat je al een boek hebt gekocht. Maar goed veel lees (en luister naar PF) plezier, al te saam.

  2. Presentator én oud-schoolmeester Koos Postema meldt zich vrijdag 8 november in de centrale bibliotheek. Ook een topper vroeger; moet hij ook 10 Euri kosten en wat gaat hij doen, uit hetzelfde boek lezen?

Reageer