Dansles voor kinderen met een beperking

Zwolle – ‘Dansles is voor iedereen!’ is het motto van Stichting Dans en Creatief Centrum Zwolle. Daarom biedt zij vanaf deze zomer ook ‘No Limits!’ danslessen aan voor kinderen met een beperking. Een eigen dansles, helemaal op maat gemaakt.

Bewegen is gezond en op muziek geeft het ook nog eens heel veel plezier. De kinderen worden er motorisch sterker van en doordat de les in groepsverband wordt gegeven, doen zij ook nieuwe sociale contacten op. Tijdens de danslessen wordt er gewerkt aan meerdere dansen, maar is er ook ruimte voor (bewegings- en concentratie)spelletjes en ook komt er regelmatig theater aan bod. De kinderen krijgen een goede dansbasis mee, maar plezier tijdens deze les staat bovenaan! De groep is net gestart, maar er is ruimte voor nog meer kinderen. De groep is geschikt voor kinderen met een beperking van 10 t/m 16 jaar. Wel moeten de kinderen kunnen functioneren in een groep.

De les wordt elke zaterdagmiddag gegeven van 13.30 tot 14.30 uur aan de Ferdinand Bolstraat 2 te Zwolle. Instromen kan het hele jaar door. Bij voldoende animo wordt aansluitend een dansgroep gestart voor volwassenen met een beperking (17+). Voor meer informatie: 06 – 13 88 64 92, info@danscreatief.nl of www.danscreatief.nl

Artikel delen:
Reactie 1

Reageer