TotZot wint het Zwols Theatersport Toernooi

Zwolle – De derde editie van het Zwols Theatersport Toernooi zit erop. Na een zaterdag van bijna tien uur improviseren, acteren, gek en serieus doen door verschillende theatersportgroepen uit Zwolle en omgeving, is er na een zinderde finale een terechte winnaar uitgekomen: TotZot. Zij mogen de ZTT Wisselbeker dit jaar mee naar huis nemen.

totzot.jpg 

In de finale versloegen de spelers van TotZot het team van Excuses voor het Ongemak. De derde plaats neemt tweevoudig winnaar Improkidoki in. Bij theatersport maak je uit het niets, iets. De spelers improviseren op suggesties van het publiek. De inhoud van de scène is van tevoren dus onbekend voor de theatersporters. Het enige houvast dat de spelers hebben, is een aantal spelvormen, improvisatietechnieken, en het vertrouwen in elkaar dat er wel een (mooie) scène uit komt rollen.

Omdat het publiek zo belangrijk is, was het goed om te zien dat er ook tijdens deze derde editie van het Zwols Theatersport Toernooi nog steeds interesse blijkt voor theatersport. De spelers en organisatie willen de kijkers daarom ook nog eens extra bedanken voor hun aanwezigheid.

Artikel delen:

Reageer