Henny Vrienten is kwaliteit

Zwolle – Zaterdagavond gaf Henny Vrienten een concert in Schouwburg Odeon. Dit naar aanleiding van zijn succesvolle CD: "En toch" en zijn goedlopende album Alles is Anders.

hennie_vrienten.jpg 

In 2014 verscheen Vrientens soloalbum En Toch. Tijdens de daaropvolgende albumtoer ontstonden zoveel nieuwe liedjes in het hoofd van de Brabander, dat hij besloot een drieluik te maken. Het tweede deel Alles is Anders is afgelopen september verschenen. Anders is bovenal de situatie waarin Vrienten zich als artiest bevindt. Hij was zanger en liedjesschrijver van Doe Maar, de commercieel meest succesvolle Nederlandstalige band ooit. Maar Vrienten voelt geen enkele druk meer. Het was een ingetogen concert met ook enkele songs uit het Doe Maar tijdperk. Vrienten nam onlangs een duet op ("Hier is het goed") met de uit Zwolle afkomstige rapper Typhoon. Helaas ontbrak hij vanwege vakantie. Henny's begeleidingsband bestond uit: Martijn Bosman, Xander Vrienten, Bernard Gepken en Wouter Planteydt.

Artikel delen:
Reacties 4
  1. Vergane glorie. Naar mijn mening een stoffige babyboomer die alleen nog maar publiek trekt, omdat babyboomers veel geld en tijd hebben.

  2. Nou nou, wat een zuurpruimen! Het was weer leuk, goede muzikanten, relaxte sfeer en mooie liedjes. Je had er, denk ik, bij moeten zijn….;)
    En als je het echt niet kunt waarderen, dan kom je toch gewoon lekker niet? Blijft het ook nog gezellig!:D

Reageer