Programma intocht Sinterklaas Zwolle bekend

Zwolle – Sinterklaas en pieten zullen dit jaar op zaterdag 14 november 2015 rond 14.30 uur met de boot in Zwolle aankomen. Om dit te vieren, zijn er die middag allerlei leuke activiteiten in het centrum van Zwolle. Stichting Evenementen Zwolle (SEZ) heeft de organisatie van dit feest overgenomen.

sinterklaas.jpg 

Sinterklaas laat via de SEZ aan alle kinderen in Zwolle weten dat hij erg benieuwd is wat voor een leuk feest hem dit jaar in Zwolle te wachten staat. Daarnaast adviseert Sinterklaas om vanaf maandag 26 oktober de website (www.sinterklaaszwolle.nl) en/of de Facebook pagina (Sinterklaas Intocht Zwolle) goed in de gaten te gaan houden. Meer wil hij voor nu nog niet verklappen. Wel is het programma bekend: 14.30 uur: Aankomst boot bij het Rodetorenplein. 15.00-16.00 uur: Optocht door het centrum. 16.00-17.30 uur: Sinterklaasfeest op het Grote Kerkplein Meer details over de aankomst, de route van de optocht en het feest zullen binnenkort bekend gemaakt worden.

Artikel delen:
Reacties 16
  1. Ik kan niet wachten tot Sinterklaas en zijn Pieterbazen weer aankomen in Zwolle.
    :D:D:D:D spannend voor de kleinkindjes, en ook voor mijzelf, gewoon een gezellige pakjesavond met leuke suprise en grappige gedichtjes erbij. En dan met z'n allen leuke sinterklaas liedjes zingen, samen met de kleintjes. :D:D:D

  2. Alleen zwarte vegen toch, ivm het door de schoorsteen klimmen of houden we hier in Zwolle vast aan het "traditionele" helemaal zwart? Gouden ringen en dikke rode lippen? Dat laatste hoeft van mij niet meer, maar gekleurde pieten vind ik weer te ver gaan.
    Voor kinderen maakt het geen drol uit.

Reageer