Hobbymarkt met workshops in de Koningskerk

Zwolle – Op vrijdagavond 6 november en zaterdag 7 november is er een veelzijdige en aantrekkelijke hobbymarkt met workshops in de Koningskerk aan de Landsheerlaan 5.

Een impressie van de producten die bij de 30 marktkramen te koop zijn: stempels, kleding, schilderijen, tassen, sieraden, quilten, keramiek, poppenkleertjes, kaarten, taarten en nog veel meer. Leuke haak, pimp- en bloemschikworkshops op vrijdagavond en op zaterdag kunt u onder andere aan de slag met handlettering, mozaiek, collages van papier en het pimpen van dienbladen. Voor meer informatie en het opgeven voor onder andere de bloemschikworkshop: www.koningskerk.nl De huiskamer van de kerk is open, waar je gratis een kop koffie, thee en limonade kunt drinken.

Ook aan de kinderen is gedacht, op zaterdag is er schminken, ballonnenkunst, en knutselen. En op zaterdagochtend kunt u uw kind laten fotograferen! De markt en workshops zijn vrijdagavond geopend van 19.00-21.00 uur en zaterdag van 10.00-14.30 uur. Voor elk wat wils op creatief gebied en gezelligheid gegarandeerd.

Artikel delen:

Reageer