Typhoon keert terug naar Hedon

Zwolle – Afgelopen maandag verkocht ook de tweede Heineken Music Hall-show van Typhoon uit. Een prestatie die het succes van de Zwolse rapper maar al te goed weergeeft. Inmiddels anderhalf jaar na de release van Lobi Di Basi in Hedon heeft menig Nederlander, van jong tot oud, de goedlachse en energieke Typhoon in haar hart gesloten. Donderdag 3 december keert Glenn huiswaarts met een Homecoming show in poppodium Hedon, waar zijn triomftocht begon. Kaartverkoop is per direct gestart. 

typhoon_2.jpg 

De verwachtingen destijds waren hooggespannen, maar de zegetocht heeft werkelijk alles overtroffen. Lowlands, Pinkpop, North Sea Jazz, Bevrijdingsfestival Overijssel, Sziget: elke weide ging plat voor Typhoon en zijn weergaloze Titanenband. Een gouden status en o.a. Edisons, een 3FM Award en een 3VOOR12 Award bevestigen wat voor een meesterwerk hij heeft afgeleverd. Tijd om nog éénmaal feest te vieren met het thuispubliek. Want ook al heeft het album lang op zich doen wachten, menig fan zal hem de komende jaren grijs draaien.

TYPHOON – HOMECOMING SHOW

Locatie            : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer         : Donderdag 03 december 
Open               : 19:00 uur 

Aanvang          : 20:00 uur 
Entree             : €25,00

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl 

Artikel delen:
Reacties 3
  1. DWDD sloot gisteravond af met de geschiedenis van hiphop in NL.
    Typhoon zong er (het nieuwe lied van Serious Request). Zwolle werd erg vaak genoemd. Ook in relatie tot Opgezwolle.
    Ali B. vond Zwolle, met Rotterdam en Amsterdam, dé hiphopsteden van Nederland!

Reageer