Uurtje Cultuurtje met Tony Neef

Zwolle – Op zondag 25 oktober ontvangt Cultuurschip Thor de bekende zanger Tony Neef. In een Uurtje Cultuurtje zal deze kleinkunst- en musicalcorifee een gevarieerd programma brengen met o.a. prachtige nummers van Robert long, Wim Sonneveld en bijvoorbeeld André Hazes, maar ook zijn grote doorbraakhit uit Miss Saigon zal zeker niet ontbreken. Hij wordt hierbij begeleid door Rik Elings aan de vleugel.

tony_neef_foto_ernst_coppejans.jpg

Foto: Ernst Coppejans 

Tony Neef werd bekend in 1996 door zijn vertolking van de rol van Chris in de musical ‘Miss Saigon’.
Daarvoor was hij te zien in ‘Jeans’ en ‘Evita’ en hij speelde ook rollen in ‘Chicago’, ‘Titanic’, ‘Saturday Night Fever’, ‘Les Miserables’, ‘Annie’ en ‘The Sound of Music’.
Voor de rollen van Oscar Lindquist in ‘Sweet Charity’ en Wim Sonneveld in ‘Sonneveld de Musical’ werd Tony genomineerd voor een Musical Award in de categorie Beste Mannelijke Hoofdrol. Op het gebied van Kleinkunst voelt Tony zich ook op z’n gemak. Hij schitterde in het veelgeprezen ‘Telkens Weer het Dorp’, in de voorstelling ‘Purper in Concert’ en in ‘Vroeger of Later’, een hommage aan het repertoire van Robert Long.

Tenslotte is deze alleskunner ook nog een succesvolle liedjestekstschrijver voor o.a. Ruth Jacott, Gerard Joling, Wolter Kroes, Antje Monteiro, Willeke Alberti en Jeroen van der Boom. De single "Jij bent zo" bereikte de eerste plaats in de Belgische en in de Nederlandse hitlijsten en was in beide landen goed voor goud.
 
Dit Uurtje Cultuurtje wordt uniek en intiem; Tony Neef zal ongetwijfeld laten zien dat hij ook in een kleine setting grote indruk maakt!
 

Het Uurtje Cultuurtje op zondag 25 oktober met Tony Neef & Rik Elings  begint om 12 uur en nog eens om 15 uur. Inloop met inbegrepen een gratis kopje koffie of thee een half uur voor aanvang. Entree is € 12,- Kaarten via de website www.cultuurschipthor.nl. 
 
Cultuurschip Thor ligt in de Thorbeckegracht. Adres: Pletterstraat 24, 8011 VG Zwolle.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Cultuurschip Thor is een juweeltje in Zwolle.
    Prijs – prestatie je kan maximaal een 10 geven een 10
    Ambiance fantastisch
    voor iedereen een aanrader

Reageer