Vermaak bij kinderboerderijen tijdens vakantie

Zwolle – Tijdens de herfstvakantie organiseert Stichting Kinderboerderijen Zwolle leuke activiteiten bij de kinderboerderijen in park De Wezenlanden en Eekhout.

Op woensdag 21 en vrijdag 23 oktober zijn kinderen tussen 13.30 en 16.00 uur van harte welkom op Kinderboerderij Wezenlanden voor een leuke middag herfstactiviteiten.

Op woensdag kunnen de kinderen knuffelen met de konijnen en zijn ze daar klaar mee, dan kan er gevilt worden met wol of herfststukjes worden gemaakt. Dat laatste kan ook op vrijdag en dan kunnen er tevens broodjes worden gebakken. Deelname is gratis en opgeven is niet nodig. Neem gerust een vriendje of vriendinnetje mee!

Zaterdag 31 oktober wordt Halloween gevierd en beleefd in park Eekhout. Vanaf 17.30 uur is er de ‘Heksje Lily Tovertocht' tot 8 jaar. Vanaf 19.00 uur is er voor kinderen vanaf 8 jaar een Halloween tocht door park Eekhout. Er staan vuurkorven, het park is sfeervol verlicht, kinderen van de dierenclub spelen een Halloween verhaal. Daarnaast zijn er griezel hapjes en drankjes. Entree is gratis, maar een vrijwillige bijdrage is altijd welkom.

Artikel delen:

Reageer