Cibap brengt studenten en ondernemers samen

Zwolle – "Innovatie in uw bedrijfspresentatie" is het thema van de Cibap businessmeeting op 29 oktober. In samenwerking met Kennispoort Regio Zwolle organiseert Cibap vakschool voor verbeelding een interactieve businessmeeting met boeiende sprekers, inspiratiesessies en studenten helpen ondernemers bij hun bedrijfspresentatie.

Het doel van de Cibap businessmeeting is om creatief onderwijs en ondernemers met elkaar in contact te brengen. Een multidisciplinaire groep vierdejaars studenten geeft advies aan ondernemers bij het optimaliseren van hun bedrijfspresentatie. De nieuwste technieken en inzichten worden hiervoor ingezet. Inhoudelijk worden de studenten op deze opdracht voorbereid door Camera.nu en Usual Suspects, niet de minsten op het gebied van bedrijfspresentatie en eCommerce.

Verder delen succesvolle ondernemers hun kennis en presenteren de nieuwste oplossingen. En deelnemende ondernemers volgen inspiratiesessies over bijvoorbeeld styling en visuele communicatie, online succes voor het MKB en hoe eCommerce in combinatie met fysieke winkels succesvol is. Er zijn al inspiratiesessies volgeboekt. Er is nog een beperkt aantal plekken beschikbaar. Ondernemers kunnen zich (kosteloos) aanmelden op www.cibap.nl.

Artikel delen:

Reageer