WRZV competitie blijft spannend

Zwolle – Het blijft uitermate spannende in de WRZV competitie. Zowel in de hoogste al laagste klasse wordt er wekelijks met attractief voetbal en sportief spel gestreden om de punten. De zaalvoetbal competitie in de WRZV hallen wordt sterker en sterker.

VT Benz uit Kampen gaat na de ruime 9-4 zege op Bola-Lah! alleen aan kop in de hoofdklasse A. Bola-Lah! wist onder aanvoering van Romano Luhukay alleen in de eerste helft aardig partij te bieden, maar moest in het tweede bedrijf de 'eer' toch aan VT Benz laten. Het was vooral Hicham Ziyech die bijna ongrijpbaar was voor Bola-Lah! en met mooie flitsende acties zijn team de drie punten bezorgde. Eerder op de avond mocht Wolters Recycling weer aantreden. Leuk nieuws was er vooraf voor de titelverdediger. De Gebroeders Postma (Postma Totaaltechniek & PSTM Automatisering) zijn het komende seizoen de sponsor en tevens de nieuwe naamgever van de titelkandidaat in de hoofdklasse A. Het goede nieuws werkte als 'Haarlemmersmeerolie' voor het team, met in de ploeg Tom IJzerman, Peter Opdam en Andy van der Meyde. De Gebroeders Postma wisten al snel het verschil te maken.

Na de 1-1 van Café Het Beugeltje was het Tom IJzerman met een puntgave 'hattrick', die bijna eigenhandig de drie punten wist binnen te slepen voor het team van de Postma's. Het werd toch nog een beetje spannend, omdat Café Het Beugeltje er nog steeds in bleef geloven en met veel energie tot 5-7 dichterbij wist te komen. De inhaalrace kwam echter te laat. Voor Motivo waren de 'druiven wederom zuur'. Het nog ongeslagen Dozend won met 7-4. Woord & Daad heeft in een rechtstreeks duel de 'rode lantaarn' overgedragen aan het ZVT van Nico Brillen. Door de 2-5 nederlaag staat Nico Brillen nu samen met Motivo onder de rode degradatie streep. Diaspora en Kletsen en Proeven wisten het publiek te vermaken. In een leuk en boeiend duel werden de punten 'eerlijk' verdeeld (6-6). 

 

Het zaalvoetbalteam van Present heeft de koppositie veroverd door een klinkende overwinning te boeken op OHM. In een duel met voornamelijk eenrichtingsverkeer werd het 11-1 voor de nieuwe koploper in de eerste klasse A. Asero Futsal verloor de koppositie door een 4-6 nederlaag tegen nieuwkomer in de competitie Corporate Matchfixing. SC PEC Zwolle moest genoegen nemen met een 'dikke' 1-8 nederlaag tegen 2Connext Zwolle. De Bever Boys won knap met 4-2 van Blue Sakura en staat nu op de tweede plek, Citysnack FC won liefst met 10-2 van Bluefinger Wolves.

In de 2e klasse B moest Bouwbedrijf Salverda punten inleveren in het duel tegen middenmoter All Stars. De wedstrijd eindigde in een 6-6 gelijkspel. Door het puntenverlies kon bij winst koploper KPS Steigerbouw verder uitlopen. Onder aanvoering van Ricardo Visscher wist KPS in een te fanatiek duel het team van Roede Vooruit met 11-6 te verslaan. Keijl Flevo Holland wist de eerste winst van het seizoen te noteren. Er werd met 11-7 gewonnen van RamenblinderenZwolle.nl. MacsMoves had een moeilijke avond tegen Brockbernd. In een boeiend duel wist MacsMoves nipt met 8-7 te winnen en staat nu op de tweede plek. ZVT Edon en LenM Workwear speelden met 3-3 gelijk.

Krijtje FC won de jubileumwedstrijd tegen Neptunes'12. De 100ste wedstrijd van het team in het 'Madrileens' wit won in een boeiend duel nipt met 4-3. Het feestje werd later- als altijd door het vriendenteam- in het Zwols kwartiertien van de WRZV Hallen verder gevierd. Het lukte Tom Bosma met zijn vijf doelpunten niet om zijn team YBC aan een overwinning te helpen. Onder aanvoering van Ruben Klok wist The Green Room "Jan Groen' in de slotseconde de 8-9 winst veilig te stellen. De 'druiven waren dan ook zuur' voor de heren uit Staphorst. Titelverdediger Bordeaux Groen moest aantreden tegen het goed presterende Europanel. In een goede wedstrijd wist Bordeaux met 4-1 te winnen en lijkt in vorm te raken. Op Blazende Veiligheid lijkt geen maat te staan op dit moment. Het was Talha Ozen, die zijn team naar een 9-5 winst leidde tegen Aqua Comfort Zwartewaterland. De Belgische Keizer 2 wist het belangrijke duel tegen Poppe Advocatuur met 7-4 te winnen. Poppe komt hierdoor verder in de problemen en deelt de rode lantaarn samen met FC Hummel.  

De volgende speeldata zijn op maandag 19 oktober en woensdag 21 oktober. De wedstrijden starten om 18:30 uur en de toegang is vrij. Verder kunt u voor nieuws, informatie, uitslagen en het programma onze website www.wrzvzaalvoetbal.nl raadplegen.

Artikel delen:

Reageer