Skeelertocht IJsvereniging WVF

Zwolle – De vele vrijwilligers en bestuursleden van IJsvereniging WVF zijn druk bezig met de bouw van het nieuwe onderkomen van de vereniging. Nadat wijkcentrum Het Anker verhuisd is, is begonnen met de voorbereidingen. De IJsvereniging hoopt dan ook op tijd klaar te zijn voordat het eerste ijs op de baan ligt.

wvf_skeelertocht_voor_kinderen_werstenholte_01.jpg 

WVF opent zoals altijd het seizoen met de traditionele skeelertocht voor de schooljeugd. Op donderdag 22 oktober 2015 kunnen kinderen van de basisscholen uit Westenholte hieraan deelnemen. De kinderen die lid zijn van de IJsvereniging, maar niet in Westenholte naar school gaan, kunnen natuurlijk ook meedoen!

Opgeven kan via de inschrijflijsten in de scholen. Opgeven kan ook door een mail te sturen naar de ijsvereniging (http://www.ijsverenigingwvf.nl/contact ) (dit kan tot uiterlijk 20 oktober om 20.00 uur) of eventueel door je op donderdag 22 oktober 2015 om 13.30 uur te melden bij het startpunt van de skeelertocht bij een van de bestuursleden van de IJsvereniging.

Vermeld je voornaam, achternaam, adres en je leeftijd. Opgeven = meedoen!!

De start is op het Tijmpad bij de Steenboerweg, de eerste groep kinderen vertrekt om 14.00 uur. De afstanden variëren van 1500 tot 6000 meter. Ieder kind ontvangt na afloop een leuke herinnering.

Kijk op www.ijsverenigingwvf.nl voor meer informatie.

Artikel delen:

Reageer