Vrouw van fiets geslagen in Hortensiatunnel

Zwolle – Zondagavond om 22.00 uur is een vrouw in de Hortensiatunnel van haar fiets afgeslagen en ten val gekomen. Ze raakte daarbij licht gewond.

Een 30-jarige vrouw uit Zwolle fietste rond 22.00 uur door de tunnel en werd plotseling aangevallen. De vrouw fietste vanuit Assendorp de tunnel in en werd van achteren aangevallen. Het is onduidelijk wat er precies is gebeurd, maar ze viel en raakte gewond aan haar gezicht en knie. Ze is behandeld bij de huisartsenpost. De verder onbekende dader is voortvluchtig. De man is in de richting van Zwolle Zuid gegaan. Getuigen worden opgeroepen de politie te bellen via het telefoonnummer 0900-8844.

Artikel delen:
Reacties 15
 1. Jammer dat Zwolle veel van deze onveilige fietstunneltjes heeft. Als je in Zuid woont kun je alleen maar veilig met de bus of met de auto naar het centrum. Een gewone oversteek over de ijsselallee is er helaas niet.

 2. Je moet in sommige delen van Zwolle zuid soms een heel eind lopen om bij een bushalte te komen. Bus is dan geen alternatief. Hoop dat de mevrouw snel weer opknapt en er verder geen nadelige gevolgen van overhoudt. Hoop natuurlijk ook dat de dader gepakt wordt.

 3. @wilbertk,
  dus las zij die zou dragen dan wat?
  ik begrijp je reactie niet…

  Ik vind het heel erg voor de vrouw maar als ik kijk wat er nu in onze landje gebeurt dan weet ik dat het alleen maar erger gaat worden dankzij onze politici..

 4. Ja, laten we heel Zwolle volhangen met camera's! En iedereen die niet zijn vrijheid wil opgeven voor veiligheid, sluiten we direct op!

  /sarcasme

 5. Hopelijk is alles oké met haar!
  Ik heb rond dat tijdstip ook daar gefietst, maar niets gezien… vind het wel een bizarre gedachte dat ik dit ook had kunnen zijn geweest als ik er 10 min eerder fietste…

Reageer