Volleybal Wintertijdchallenge

Zwolle – In de nacht van 24 op 25 oktober worden er in Nederland op meer dan 100 plaatsen challenges georganiseerd. Deze om geld in te zamelen voor meer onderzoek naar spierziekte bij kinderen. In Zwolle organiseert Vanja Veeger een Volleybalchallenge op 24 oktober om 21.00 uur in de ZBA hal, Ossenkamp 5. De duur van de sportieve challenge is 1 uur en 1 seconde.

Inmiddels hebben 30 mensen zich aangemeld, en het zou volgens Veeger fantastisch zijn als het dubbele aantal zich aan meldt voor het goede doel. Je kunt je individueel of als team opgeven via de site van Spieren voor Spieren. www.wintertijdchallenge.nl Zoek: Ode aan Kim Veeger, Zwolle. Kim is op zeer jonge leeftijd aan de gevolgen van SMA overleden. Dus: Zet jopuw gezonde spieren in voor een betere toekomst voor kinderen met een spierziekte.

Artikel delen:
Reacties 3
  1. De actie spieren voor spieren, een heel goed initiatief!
    Meer onderzoek naar spierziektes is echt hard nodig.
    Dus lieve mensen: kom op, geef je op!

  2. Ook dit jaar doet ons hele gezin mee + een vriend van mijn zoon. Waarom? Een doel voor kinderen wiens spieren helaas niet doen wat onze spieren doen. Wat mooi als je jouw spieren kan inzetten voor kinderen met een spierziekte. Hoe leuk om dit te mogen doen door samen te volleyballen. Naast leuk ook gezellig en sportief.
    Ik hoop je zaterdag te zien.
    Angelique

Reageer