Gospelzanger Martin Brand in de Stinskerk

Zwolle – De bekende gospelzanger Martin Brand zal 29 november optreden in de ContaKtdienst van de Stinskerk in Westenholte. Hij brengt een totaalprogramma met zijn eigen liedjes, verhalen en samenzang. Martin Brand werkt al jarenlang als zanger, spreker en schrijver en staat bekend om zijn spontane en open manier van optreden. Interactie, humor, geloof, passie, kwetsbaarheid en enthousiasme zijn woorden die vaak worden gebruikt om zijn optredens te beschrijven.

foto_persbericht_2.jpg 

Brand verzorgde honderden optredens in het land en bracht inmiddels 6 cd’s uit met Nederlandstalige gospels. Ook werkt Brand als dirigent, presentator bij Groot Nieuws Radio en als artistiek leider van de HQ kunstschool in Soesterberg voor jong talent. In juni 2012 was de gospelzanger landelijk in het nieuws en leefden duizenden met hem mee toen hij onverwacht bezweek aan een hartstilstand. Een week voordat hij zou spreken op de EO jongerendag. Brand herstelde snel en betrad twee maanden later weer voor het eerst het podium.

“Dat ik nog leef zie ik als een wonder en daarvan wil ik genieten! Nog meer dan vroeger heb ik zin om mijn tijd goed te besteden. Mijn gezin staat bovenaan. Andere mensen hopelijk inspireren en mijn geloof met hen delen door liedjes en verhalen zie ik als mijn levenswerk. Zo ervaar ik dat” zegt Martin Brand. 

Mensen die het optreden van Martin Brand willen bijwonen zijn van harte welkom in de Stinskerk, Westenholterweg 19 te Zwolle. Aanvang 19.00 uur. 

Artikel delen:

Reageer