Fotowedstrijd #Parismoment GroenLinks

Zwolle – De herfstvakantie is een mooi moment om ook in Zwolle te starten met de fotowedstrijd #Parismoment. Want zeker in de herfst is de Zwolse natuur prachtig. Met de fotowedstrijd willen we laten zien dat we onze natuur willen beschermen tegen klimaatverandering. De beste fot's worden op een speciale tentoonstelling in november getoond. Uit de inzendingen wordt de mooiste foto uit Zwolle gekozen. Deze foto neemt GroenLinks mee naar de Klimaattop in Parijs.

parismoment.jpg 

Eind november komen de regeringsleiders in Parijs bij elkaar om een nieuw akkoord te sluiten om klimaatverandering tegen te gaan. Tot nu toe blijven de regeringsleiders steken in mooie woorden en schuiven concrete maatregelen voor zich uit, daar moet in Parijs verandering in komen. Parijs is de stad van de liefde. En de liefde voor de aarde is de beste motivatie om de klimaatverandering echt aan te pakken. Want wat je lief hebt, dat wil je beschermen. Dat gaat GroenLinks Zwolle in aanloop naar de klimaattop laten zien, onder de noemer mijn #Parismoment: toen ik de aarde in mijn hart sloot.

Zwolle bruist van de duurzame initiatieven die laten zien dat het anders kan. We verzamelen foto's van de beste, leukste, schoonste initiatieven en de mooiste, groenste, kwetsbaarste plekken uit het hele land op www.parismoment.nl Doe mee en stuur Zwolle naar Parijs! Inzenden is mogelijk tot 8 november 2015.

Artikel delen:

Reageer