Studenten praten met Eva Jinek

Zwolle – Op donderdag 29 oktober organiseren de studenten van de opleiding Journalistiek van Windesheim een nieuwe editie van Uitgelicht. Dit keer met Eva Jinek.

Jinek werd bekend als presentatrice van het NOS Journaal, maar ook van haar eigen talkshow JINEK. Ze groeide op in Washington, waar ze later stage liep voor de NOS. Na het behalen van een tien voor haar stage, kreeg ze direct een baan aangeboden. Hoe de carrière van Jinek een wending nam toen ze haar eigen talkshow kreeg en hoe ze naar haar toekomst kijkt, is te horen op 29 oktober in een nieuwe editie van Uitgelicht. De bijeenkomst is kosteloos toegankelijk en vindt plaats in het Auditorium van Windesheim in Zwolle. De zaal is om 13.00 uur geopend, het programma start om 13.30 uur. Aanmelden voor deze bijeenkomst is gewenst. Dit kan via windesheim.nl/agenda.

Uitgelicht
Uitgelicht is een reeks bijeenkomsten georganiseerd door studenten van de opleiding Journalistiek. In een Collegetour-achtige setting vragen studenten, maar ook overige belangstellenden, gerenommeerde journalisten het hemd van het lijf. Eerder waren onder andere Olaf Koens en Art Rooijakkers al te gast. Het gastcollege wordt benaderd als televisieshow, waardoor studenten de kans krijgen om zelf het camerawerk, montagewerk, de presentatie en alle andere vormen van journalistiek onder de knie te krijgen.

Artikel delen:
Reacties 11
 1. Nou Dick ik zie je regelmatig opduiken met je reacties, maar ik kan nu wel concluderen dat er heel veel frustratie bij zit zeker omdat het je niet uitmaakt over welk onderwerp het gaat, is het nou de rondweg of een dame die ergens spreekt. Zoals al eens iemand aangaf moeten we niet dit medium vervuilen!

 2. 🙂 jw, leuk dat je mijn reacties wilt duiden. Och, eigenlijk niet eens jammer dat je mijn pogingen om onderwerpen wat luchtiger neer te zetten met bepaalde reacties. Nee, "frustratie" komt niet voor in mijn woordenboek.
  En klagen over de rondweg? Mijn reactie net kun je idd als klagen zien…als je klagen over een klager; klagen noemt 😉
  Best lastig he, conclusies trekken 😮

 3. Dit is bijzonder toevallig! Was net, ff kort voor het eten, met iemand aan het mailen over de gestegen agressie en de persoonlijke aanvallen op WLZ…was ik eens, maar ik voegde er aan toe dat ik "kritiek" helemaal niet erg vind. Zo lees ik 10:05. Vreemd dat 10:34 schijnbaar op jou overkwam als

  op achterste benen staan

  Maar het het zij zo.

  Eet ze jw.

 4. Prima jw, af en toe kritiek/een kritische kanttekening houd je scherp….Maar uh, ik moet eerlijk toegeven dat als Eva "gister 19:53" zou lezen…..ik me best een beetje zou schamen.

 5. Zij is een aantrekkelijke vrouw!
  Veel leuker dan Chantal Janzen die altijd acteert op tv
  Eva is veel leuker dan de rest!

  Nog iets::: Zij is een van de slimste vrouwen/presentatrices op de Nederlandse tv!

 6. Zet qua laatste regel in op een slimmere dame: Mariëlle Tweebeeke.

  Haha

  Toen Balkenende zei dat ze lief keek, werd Mariëlle Tweebeeke in één klap beroemd. Nu is ze een van de belangrijkste anchors van Nederland.

  Vind haar zeker ook een aantrekkelijke vrouw

  Zij is van '71
  Eva, ook goed, slim en aantrekkelijk is van '78
  —-
  Goed dat je die laatste regel er bij zet br…..want we mogen presentatrices nooit op hun uiterlijk beoordelen 😉

  Toch vind ik iemand als Wendy van Dijk op beide punten afvallen 😮
  Uh, moet ik dit straks weer intrekken? Nee, ik moet dit straks niet weer intrekken.

Reageer