Solk is voor de echte basspuristen

Er komt weer een Solk Drum ’n Bass avond aan. Op vrijdag 2 november staan er twee unieke artiesten achter de draaitafels van Hedon, namelijk MACC en EQUINOX. Ook resident DJ BEN L. is zoals iedere SOLK-editie van de partij. Bij de tien voorgaande edities van SOLK was de sfeer zeer goed en de muziek van hoge kwaliteit. Deze editie zal dat niet anders zijn!

MACC en EQUINOX zijn artiesten die iets bieden wat anderen niet hebben: MACC is wellicht de enige solo producer ter wereld die live DnB brengt. Hij slaat breaks die anderen niet uit een computer weten te trekken, hij raakt zijn rims hard en strak en zijn laag is laaaaag. Deze kleine man uit Londen is bizar. EQUINOX is the godfather van de Amen break. Geen andere DnB producer beheerst deze break of the breaks als EQUINOX. Door andere producers wordt hij geroemd om zijn stijl, exclusiviteit, complexiteit maar bovenal zijn energie.

SOLK Drum ’n Bass: MACC / EQUINOX / BEN L.

Wanneer: Vrijdag  2 november

Deur open: 22:00 uur

Aanvang: 22:00 uur

Entree: € 10,00 (excl. €1,- servicekosten)

Ticketinfo: Kaarten zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl, Plato Zwolle, VVV Zwolle en aan de deur op de avond van de productie.

Artikel delen:

Reageer