Zwollenaren fietsen voor Kika

Zwolle – De Zwollenaren Sjoerd van Karperen en Sander Ballast gaan in het voorjaar van mei 2016 een bijzondere sportieve prestatie leveren door langs alle 12 provincies in Nederland te fietsen. Ze doen dat voor het goede doel, Kika. De monstertocht start in Zwolle. De Hanzestad zal ook het eindpunt zijn.

Vijf jaar geleden is er ook een actie voor Kia op touw gezet, toen was het thema 'Vissen voor Kika'. Er werd toen een bedrag van 1.800 euro opgehaald voor het goede doel. Nu dus een indrukwekkende fietstocht. Sjoerd en Sander willen in 7 dagen alle provincie's in Nederland aandoen. Wilt u de actie financieel steunen, dat kan op rekening nummer NL45INGB 0750521384 t.n.v. Fietsen voor Kika. Ze hopen particulieren en bedrijven tegen te komen die geld willen geven of doneren, of iets willen sponsoren. Voor de actie is een Facebook pagina geopend.

"Bij elke provincie wordt een foto gemaakt van de stad voor de Facebookpagina die wij hebben. Of van mensen of bedrijven die ons al hebben gesteund door sponsoren of donaties of als ze dan nog persoonlijk willen doen hopen we dat allemaal in ons tijd schema te kunnen doen. We hopen sowieso particulieren en bedrijven tijdens onze reis tegen te komen die ons nog willen steunen. Alles is transparant te volgen via onze facebook pagina. Die wordt thuis bijgehouden door onze promotie medewerker van team, Gerda van Karperen. Zij zal ook de administratie bijhouden en de e-mail beantwoorden."

"Er zijn al vrijwilligers die de mannen aangeboden hebben om in hun tuin te mogen overnachten of even op te frissen super toch en verder hopen ze bij boederij campings andere nachten met detentie wat rust te krijgen. Verder zijn wij ook op zoek na particulieren en bedrijven die producten, bonnen enz enz kan van alles zijn aan willen bieden voor onze veilinggroep fietsen voor kika die zal in deze dagen de lucht in gaan en dat wordt dan ook vermeld op de facebook pagina. Daar worden de gesponsorde producten aangeboden met reclame voor bedrijf die het sponsort of de particulier. Met starttijd en eindtijd. En minimale startbedrag, dan kan iedereen mee doen met bieden. En bij eindtijd mag de hoogste bieder het product kopen voor geboden bedrag. Meer uitleg vindt u op de veilinggroep."

"Heeft u verder nog vragen mag u ook mailen. Fietsmarathonkika@gmail.com u krijgt binnen 24 uur een reactie terug. Ook zullen we volgende maand langs de kinderafdeling. We willen liever niet met lege handen aankomen dus zijn eigenlijk ook nog opzoek na iemand of bedrijf die ons daar mee wil sponsoren voor meer info kunt u mailen."

Artikel delen:
Reacties 14
 1. 😀 Goed zeg, dat dit nieuwsbericht hier verschijnt! Een aanbeveler voor mensen die sportief fietsen willen door mooi Nederland.
  Bovendien hoeft niemand zich, volgens mij, af te vragen of Kika een goed doel is…

  Succes

 2. Hoi Dick

  Bedankt voor positieve bericht . Super dat weblog Zwolle weer wil helpen. We gaan nu iets grote aanpakken en hopen er iets moois van te maken. En zoals je zegt iedereen weet dat Kika een goed doel is om actie voor te voeren.
  Groetjes Gera

 3. Graag gedaan, Gerda.
  Kan me bij deze nominatie (op http://www.kika.nl) overigens alles voorstellen:

  De website van KiKa genomineerd voor website van het jaar
  HOERA! De website van KiKa is dit jaar genomineerd voor de ??Website van het jaar?? verkiezing 2015 in de categorie Goede Doelen. Met jouw stem en steun maken we kans op deze mooie award. Met het uitbrengen van jouw stem maak je zelf ook kans op mooie prijzen. Breng snel jouw stem uit op: http://websitevanhetjaar.nl/kika/.

  Alle succes!

 4. Dat klopt maar elk goed doel heeft tegenwoordig een directeur. Die dus verdiend zijn inkomen daarmee daae kunnen wij helaas niets aan doen ookal zouden we dat liever anders zien maar het gaat ons om de zieke kinderen .. want ieder kind heeft recht op toekomst
  En daar doen wij het voor, de kinderen

 5. Goedeavond.
  Helaas kan ik de link hier niet plaatsen of delen maar op de facebook pagina staat de link na rtv-zoo Sjoerd en Sander waren daar vanavond om kwart voor 6 live in de uitzending. Ze waren uitgenodigd nadat ze het bericht hIer hadden gezien. Dus voor link neem een kijkje op de facebook pagina

 6. Goedemorgen allemaal.
  Denk plaats nog even een berichtje hoop het nog even weer beetje terug onder de aandacht te brengen .
  De teller staat vandaag met 3 weken op 186 euro. Dat kan nog veel meer worden. Dus mensen wilt u doneren iedere euro is er een.
  Verder hebben we al sponsoren gevonden voor de veiling groep die deze maand gaat beginnen Zunnebeldt gaat karper Visser pakket samen stellen, vander wal uit Hoogeveen idd. En Bloemenshop Zwolle stelt een kersttrends beschikking. En John Beekink een canvas van airbush ter waarde van 250 euro euro. En de maandag avond bingo van HFC Storica stelt een keer maand tot volgend jaar mei 5 voorrondes ter beschikking de gehele opbrengst van die voor rondes is voor onze Kika actie. Vanavond is de eerste . Begint om kwart over 7 aan luttekeweg.
  Voor meer info zie bovenstaande berichten voir de link na onze facebook pagina en daar staat ook de info voor de veiling groep. Helpen jullie ons ook net een donatie of sponsoring . 12 hoofdprovincies fietsen voor Kika in 7 dagen tijd!!!!!

 7. Inderdaad… de teller staat inmiddels op 637 euro

  De Marshof basisschool zamelt een half jaar lang flessen voor ons in ieder kind een fles per week proberen.

  Maar het bericht staat inmiddels al weer op pagina 7.

  En als alles mee zit binnenkort ons bezoek aan ziekenhuis om de zieke kinderen op te vrolijken

  De veilingen zijn ook begonnen gaan er nog vele komen dit jaar .

  Dus hopelijk komen jullie nog eens kijken bij de Facebookpagina fietsen voir Kika
  Ze hebben ook veiling groep
  En website waar logo van de sponsoren staan en namen van donateurs.

  Groetjes Gerda

Reageer