Joris Linssen & Caramba naar Hedon

Zwolle – Velen zullen Joris Linssen vooral kennen van tv-programma's als Taxi en Hello Goodbye, maar Linssen staat al jarenlang op de Nederlandse podia met zijn band Caramba. De band brengt Nederlandstalige muziek met een vleugje Mexico. Eind januari 2015 verscheen het meest recente album Stroom welke ze vrijdag 30 oktober ten gehore brengen in poppodium Hedon.

Caramba staat bekend om hun puurheid, aanstekelijke enthousiasme en de persoonlijke verhalen van Joris. De band werd opgericht in 1999 en bracht in 2000 haar eerste cd uit. Vervolgens leidde de groep een slapend bestaan, terwijl Joris' tv-carrière bloeide met programma's als Taxi en Hello Goodbye. Vanaf 2008 begon de echte opmars van Caramba met hun eerste avondvullende theaterprogramma Tranen van Geluk. Hun theatershow was een grote hit, die weer werd overtroffen door het tweede programma Vuur, waarmee ze in 2010 en 2011 op de planken stonden. De voorstelling Licht, die ze speelden in 2013 en 2014, werd door honderd schouwburgen geprogrammeerd en was meestal uitverkocht.
JORIS LINSSEN & CARAMBA

Locatie : Poppodium Hedon, Zwolle
Wanneer : Vrijdag 30 oktober
Open : 20:30 uur
Aanvang : 21:30 uur
Entree : €16,50

Kaarten voor dit optreden zijn verkrijgbaar via www.hedon-zwolle.nl en bij Plato in Zwolle. Voor meer informatie zie www.hedon-zwolle.nl

Artikel delen:

Reageer