Theater Gnaffel komt met filmmagazine

Zwolle – Theater Gnaffel heeft iets nieuws! Onder de naam ‘Studio Frot’ verschijnen er namelijk regelmatig filmpjes online met allerlei nieuwtjes over Theater Gnaffel. De filmpjes bieden een blik achter de schermen bij het gezelschap.

frot_spot_foto_2_erik_franssen.jpg
Foto: Erik Franssen 

De filmpjes worden gepresenteerd door Frot, Gnaffel’s beroemdste muis en trouwste vriend. Je kunt hem kennen uit de voorstelling ‘De Indringer’ uit 2000 of de jubileumfilm. Op de website van Theater Gnaffel (www.gnaffel.nl) zijn nu twee filmpjes van ‘Studio Frot’ te vinden. Afgelopen vrijdag is de tweede aflevering verschenen. Frot heeft in deze aflevering weer van alles meegemaakt. Hij bezocht bijvoorbeeld de première van Oma, mag ik mijn pop terug? en het Groot Zwolse Kinderboekenfeest. De volgende aflevering van ‘Studio Frot’ verschijnt op 13 november. De filmpjes zijn gemaakt door Erik Franssen.

Het Zwolse gezelschap Theater Gnaffel maakt voorstellingen waarin mensgrote poppen op magische wijze tot leven komen. De voorstellingen doen een groot beroep op verwondering en verbeelding en zijn eigenzinnig en verrassend. Artistiek leider Elout Hol heeft een uitgesproken speelmethode en theatertaal ontwikkeld. De interactie tussen mens en pop is heel eigen; hartstocht en intimiteit zijn hierbij opvallende kenmerken.
Artikel delen:

Reageer