Het weer: iets warmer

Zwolle – Donderdag is het bewolkt. Er valt af en toe wat motregen en wordt het ongeveer 14 graden. Warmer dan de afgelopen dagen! De zuidwestenwind is matig en draait 's middags naar westelijke richting. Het zal dan waarschijnlijk ook droog zijn.

21-10-2015_weerfoto__sassenpoortenbrug_.jpgSassenpoort 

Vrijdag wordt het een droge dag met afwisselend zon en wolken. Met een temperatuur van ongeveer 14 graden is het aangenaam najaarsweer. Zaterdag is er wat meer bewolking, maar het blijft waarschijnlijk wel overal droog. De middagtemperatuur komt dan uit op 13 graden. Zondag neemt de kans op regen toe. Ook de eerste dagen van volgende week lijken vrij nat te verlopen. De temperatuur gaat dan iets naar beneden naar 11 graden.

Artikel delen:
Reactie 1
  1. Uniek oog weer voor de keuze van de afdruklocatie. Ook dat kunnen we al vele tientallen jaren aan HtK overlaten. Hoopte zondag dat hij, maestro Pedro of Hans S., die voor ons ronddartelden, 1x ons drieën zou aftikken. Helaas, je kunt niet alles hebben. We zaten wel mooi strak in de rug van Queensy Menig. Wel lachten, HtK, toen die foto onderweg naar de bekerfinale niet meer mocht van die buschauffeuse (ook nog).

    Verder hoeft dat persé op de gevoelige plaat vastleggen van 'jezelf-ge-ego' niet zo van mij. Heb dan ook absoluut geen selfie stick…laat staan een mobiel-lulijzer 😮

    Maar strakke plaat weer! Daar in de buurt zit toch het technisch hart van de Zwolsche-beroepsklagers?

Reageer