Kerstdiner voor minima Holtenbroek

Zwolle – In de Zwolse wijk Holtenbroek organiseert Travers Welzijn samen met Jumbo Groeneveld en vrijwilligers een kerstdiner. “Als welzijnswerkers komen we dagelijks in contact met bewoners die weinig te besteden hebben en/of weinig sociale contacten hebben. Dit jaar willen we hen wat extra’s bieden rond de kerstdagen.

Onder het genot van een feestelijk 3-gangen diner kunnen bewoners met elkaar in contact komen. Het is mooi om te zien dat meerdere vrijwilligers zich al aan hebben gemeld om zich in te zetten bij de organisatie van dit evenement.” Bezoekers van de Jumbo supermarkten kunnen middels de actie ‘doneer een diner en help een ander’ ook een steentje bijdragen aan dit kerstdiner. Over ‘doneer een diner en help een ander’: vanaf €1.50 kunnen mensen een voor-, hoofd- en/of nagerecht kopen en doneren. Elke 2 gerechten die gedoneerd worden, vult Jumbo aan met een 3e gerecht. Doneren kan in de Jumbo, tot en met 27 oktober.

Artikel delen:
Reacties 8
  1. Wanneer je rond de 20 euro overhoud aan het einde van de maand doordat je net niet in aanmerking komt voor zorgtoeslag, huurtoeslag etc. Val je dan ook onder de minima? Tevens niet in het bezit van smartphone of auto.

  2. Gerry, Zwolle heeft inderdaad nog meer wijken, maar als daar geen initiatief word genomen, gebeurt er natuurlijk ook niks.
    Misschien wat voor jou?!

  3. @Yvon Lees even in het WLZ-archief welke initiatieven er vorig jaar zijn genomen voor deze groep. Dan weet je dat je je geen zorgen hoeft te maken voor de hartelijkheid en zorgzaamheid van de Zwollenaren. 🙂

Reageer