Brievenbus opgeblazen met zwaar vuurwerk

Zwolle – Woensdagavond omstreeks 22.43 uur is er aan de Benthuislaan een brievenbus van een woning opgeblazen met zwaar vuurwerk.

Mogelijk is/zijn de dader(s) weggereden op een scooter. Omstreeks 23.15 uur werd er aan de Rietlandstraat een auto vernield. De daders reden op twee retro scooters. Heeft u iets gezien of weet u meer van deze incidenten? Bel 0900-8844 of Meld misdaad anoniem 0800-7000.

Artikel delen:
Reacties 6
  1. Gaat er nu voor iedere brievenbus of prullenbak die word opgeblazen een nieuwsbericht gemaakt worden? Dan krijgen ze het de komende maanden druk op wlz

  2. Ah, daar had ik overheen gelezen, dat is inderdaad wat minder netjes, maar wellicht een gerichte actie? Lijkt me niet dat ze zomaar bij een huis stoppen en denken "ha laten we die brievenbus eens opblazen"

  3. Meende al vuurwerk te horen afgaan, gebeurt al wel vaker. Had niet gedacht het over die afstand te kunnen horen. Moet dus een beste hoeveelheid van zwaar kaliber zijn geweest. Hopelijk valt de schade mee en heeft het geen verdere gevolgen voor de bewoners

Reageer