Zwolle in beeld en geluid

Zwolle – Harmonieorkest ‘De Bazuin’ is maar wat trots op haar thuisstad Zwolle, en geeft daarom op zaterdag 14 november om 20.00 uur een concert dat geheel aan de stad Zwolle is gewijd. Het A- en B-orkest zullen de meest uiteenlopende muziek laten horen. Op de achtergrond kunt u genieten van de mooiste foto’s en bewegende beelden van Zwolle.

De muziek zal in verschillende thema’s ten gehore gebracht worden. Herman Brood en de broertjes Mulder zullen voorbijkomen tijdens het thema ‘Zwolse helden’, en natuurlijk mogen de Peperbus en Fundatie niet ontbreken bij het thema ‘Architectuur’. De bekendste plekken van Zwolle zullen voorbij komen, maar ook plekken waarvan menig Zwollenaar het bestaan (nog) niet wist!

Het A-orkest speelt onder andere ‘Hobbits’, het vijfde deel uit de Lord of the Rings-symfonie van Johan de Meij, ‘Crown Imperial’ van William Walton en ‘October’ van Eric Whitacre. Het B-orkest zal samen met het A-orkest ‘The new world symphony’ van Dvorak ten gehore brengen. Het orkest kan uw creativiteit goed gebruiken, stuur uw mooiste foto’s of bewegende beelden in van Zwolle met als thema; Zwolse helden, Natuur, Cultuur, Architectuur, Religie, Blaasmuziek, Uit de oude doos of Vergeten plekjes.

Uw bijdrage ontvangen zij graag op prdebazuinzwolle@gmail.com . Ze zien u graag op dit bijzondere concert en wie weet ziet u uw eigen foto terug achter het orkest!

Datum: zaterdag 14 november 2015 Locatie: De Bolder, Dobbe 29 te Zwolle. Tijd: 20.00 uur. Entrée: €5,00 tijdens de voorverkoop, €7,50 aan de deur Kaarten zijn verkrijgbaar bij de leden maar kunnen ook gereserveerd worden via prdebazuinzwolle@gmail.com.

Voor meer informatie over dit concert: www.debazuin-zwolle.nl of Facebook: www.facebook.com/DeBazuinZwolle

Artikel delen: