Eerste hulp aan baby’s en kinderen

Zwolle – Als er iets aan de hand is met je zoontje, dochtertje, kleinkind of oppaskind, wil je direct iets kunnen doen. Hoe? Dat leer je in de workshop ‘Eerste hulp aan baby’s en kinderen’ in de brandweerkazerne van IJsselmuiden op donderdag 19 november. De doelgroep betreft mannen uit het hele gebied van Veiligheidsregio Zwolle.

pimp.jpg 

Tijdens de manneneditie ‘Pimp je papadag’ leer je in één avond hoe je moet handelen bij de zeven meest voorkomende ongevallen. Zo blijf je ook in een crisissituatie koelbloedig! Deelname is geheel gratis. De workshop is een initiatief van de geneeskundige hulpverlening (GHOR) in Veiligheidsregio IJsselland en het Rode Kruis. Bij de succesvol bezochte workshops in 2014 en 2015 bleken vooral vrouwen zich op te geven. Tijdens deze manneneditie oefenen je samen met andere vaders en opa’s in drie uur tijd de EHBO-vaardigheden bij de zeven meest voorkomende ongevallen en sluit je af met een biertje en een balletje.

Locaties
De workshop ‘Pimp je papadag’ wordt aangeboden  in de brandweerkazerne van IJsselmuiden, Goudplevier 121. Deelnemers worden tussen 18.30 en 19.00 uur ontvangen. De workshop duurt tot 22.00 uur. Na afloop ontvang je het boekje “EHBO aan baby’s en kinderen” en  een bewijs van deelname.
Opgave

Wie belangstelling heeft voor de ‘Pimp je papadag, krijgt het advies zich snel op te geven. Het aantal deelnemers is namelijk beperkt tot 14.  Aanmelden kan via www.kindeneerstehulp.nl  
Artikel delen:

Reageer